Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

diumenge, 18 d’abril del 2010

62- Llibres de ciència per festejar Sant Jordi 2010



El portal recerca en acció amb motiu de la diada de Sant Jordi ens presenta una llista de llibres sobre ciència i divulgació científica de recent publicació.



Aquestes propostes ens poden servir per trobar el llibre que volem regalar a les persones que tenen una inquietud científica.



Els lectors del bloc adn-dna i els consultors de l’aula virtual de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden suggerir en l’apartat de comentaris d’aquest post aquells llibres que considerin puguin ser d’interès en el camp de la ciència.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La ciència és molt important en la nostra vida per tot tipus de situacions. Algunes d'aquest situacions que hi ha són( d'entre un munt d'altres):
- Que esteu llegint aquest comentari, gràcies a la ciència avançada en la tecnologia.
- La majoria de nosaltres ens podem permetres viure en una casa amb calefacció, llum, aigua...
- Molts materials de la nostra vida estan formats per noves substàncies trobades pels científics que abans no es coneixien.
- També, gràcies a la ciència ens podem desplaçar per diferents llocs del món amb facilitat, gràcies als diferents tipus de transport descoberts fins ara.
- Sobretot, la ciència és la que investiga noves formes de trobar energies i així poder viure millor.

En conclusió, la ciència és imprescindible per anar avançant en la nostra vida, i que així la humanitat pugui tirar endavant, trobant noves formes de viure i descobrint els diferents misteris de la vida.

Escrit per:
Joseba Sierra
Laboratori 3rB