Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

diumenge, 29 de maig del 2011

146- La fotografia científica

Cavefish embryo

Mónica Folgueira, Steve Wilson's lab, UCL

La fotografia científica ens permet conèixer aspectes molt interessants de la realitat de la ciència. És especialment important en biologia, tant per la identificació d'éssers vius com per veure la seva fisiologia mitjançant diverses tècniques d'observació. La visualització d'aquestes imatges pot contribuir a desvetllar la vocació científica i l'interès per la recerca en els joves estudiants i futurs investigadors.

La imatge superior realitzada per la neurocientífica Mónica Folgueira ens mostra el desenvolupament del sistema nerviós en els peixos. Podem ampliar informació sobre aquest treball a amazings.es.

Per veure altres imatges de fotografía científica i saber les tècniques emprades per aconseguir-les podem accedir a Welcome Image Awards.

Els lectors del bloc adn-dna i els usuaris de l'aula virtual de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden indicar informacions adicionals referides a la fotografia científica , en l'apartat de comentaris d'aquest post.