Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dijous, 11 d’agost del 2011

156- Propostes per fer turisme científic


Universitat de Cambridge


Un any més, Recerca en Acció t’ofereix propostes per que puguis descobrir un seguit de llocs d’interès científic. 

Cada recomanació la fa un investigador o un divulgador de la ciència.  Així que són els propis científics els que et portaran de la mà per un  conjunt de suggeriments originals. Descobriràs indrets apassionants, gaudiràs d’activitats plenes de curiositats i veuràs espais com mai els havies vist!

Estany d'Ivars i Vila-sana © adn-dna.net
Els lectors del bloc adn-dna i els usuaris de l'aula virtual de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden consultar altres posts sobre turisme científic en aquest bloc.

L'apartat de comentaris d'aquest post es posa a disposició dels lectors per oferir llocs de visita o per comentar les visites realitzades relacionades amb el turisme científic.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Poc abans que arribés l’any 2000, es va crear la Masia Blanca, una reserva marina situada davant de la platja de Coma-ruga (a la Costa Daurada), amb la finalitat de recuperar la fauna marina que havia desaparegut per culpa de la pesca.

Durant l’any es realitzen activitats, com per exemple submarinisme, amb l’objectiu d’apropar la gent al món marí.

En aquest vídeo, en el qual diversos submarinistes mostren el seu punt de vista, s’explica l’origen i característiques d’aquesta reserva, entre altres detalls.

http://www.tv3.cat/videos/325779

Assumpció Ferran
Batxillerat científic