Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dijous, 9 de maig del 2013

295- Concurs Bioimatges 2013


La Comissió de Biòlegs Docents del Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC) anima tots els alumnes de secundària i primària (cicle mitjà i superior) de Catalunya i als seus mestres i professors a participar al concurs Bioimatges 2013. 

La principal finalitat de Bioimatges 2013 és disposar d’una col·lecció de fotografies de temàtica biològica  per als docents i per als alumnes de primària i secundària de Catalunya. La col·lecció es podrà consultar a través de la web i tindrà finalitats pedagògiques. Una segona finalitat de Bioimatges 2013 és la de preparar una exposició itinerant de fotografia biològica per instituts, facultats de Biologia, col·legis professionals i altres entitats culturals que hi estiguin interessades. L’exposició servirà per reflectir l’imaginari biològic d’alumnes i docents  i mostrar-lo a tota la societat.

En aquest blog adn-dna es poden consultar els posts sobre fotografia científica per veure algunes de les aplicacions d'aquesta tècnica en la recerca i divulgació de la ciència.

Dins l'aula virtual adn-dna.net es poden consultar les bases d'aquesta convocatòria i altres activitats de divulgació científica en:

Categoria: VOCACIÓ CIENTÍFICA
Curs VC01- Vocació científica - 1

Tema-0 Concursos i activitats de divulgació científica
Bioimatges 2013 - termini 30 d'octubre de 2013
 


En el següent video es poden veure les imatges guanyadores en la convocatòria de l'any 2011.