Entrada destacada

604 - Neuroeducación: aprender ciencia a través de juegos en adn-dna.net

Aula virtual adn-dna.net "El aprendizaje es experiencia, todo lo demás, es información"      Albert Einstein Una form...

divendres, 4 de juliol de 2014

381- Observació astronòmica al Museu de la Pell d'IgualadaPer començar s’observarà la Lluna i el planeta Saturn a la vegada que s’anirà fent fosc. Després una vegada ja s’hagi fet més fosc s’ensenyaran algunes de les constel·lacions visibles com les tres que formen el triangle d’estiu amb les estrelles Vega, Altair i Deneb com a principals de cada constel·lació. També s’ensenyarà com trobar l’estel polar per tal de saber-nos orientar a la nit. S’observaran també alguns estels dobles.
Per acabar, quan el cel estigui més fosc, es mirarà d’observar objectes de cel profund com cúmuls globulars d’estrelles, galàxies i nebuloses. Tot plegat amb els permís de la meteorologia i la contaminació.


 Lloc: Museu de la Pell d'Igualada
 Data: divendres 4 de juliol
 Horari: de 22h a 24h
 Organitza: - Astroanoia 
                    - Observatori de PujaltL’observació és gratuïta, però, cal reservar plaça trucant al Museu de la Pell, al 93 804 67 52.
 
En el lateral d'aquest blog hi ha l'enllaç per subscriure´s per email al blog adn-dna i també et pots subscriure al canal adn-dna.net a Youtube

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.