Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dijous, 31 de juliol del 2014

388- Aposta per la salut ! de Manel Esteller


"Els països no són rics i investiguen, sinó que investiguen i aleshores són rics"

Aquesta pot ser una bona proposta de lectura per l'estiu, temps de repòs i reflexió. A la vegada pot ajudar a estimular la vocació científica en l'àmbit de la biomedicina.

En aquest llibre, amb un llenguatge entenedor i divulgatiu, Esteller ens fa reflexionar sobre la importància de la salut i la prevenció en la societat actual, tant a nivell individual com col·lectiu.

Manel Esteller Badosa - 1968
El doctor Manel Esteller, un dels investigadors més reconeguts mundialment per la seva lluita contra el càncer, defensa en aquest llibre la necessitat d'una aposta decidida per l'educació, la recerca i la salut. Per Esteller, la recerca no és un afegit ni un privilegi sinó un bé per a tothom, perquè genera coneixement i alhora esdevé un gran motor econòmic. 

Catalunya és un referent científic a Europa, i des d'Europa al món. 

Catalunya
"Tenim investigadors de primera línia que amb el seu magnífic treball estenen els valors de la nostra terra i ens col·loquen al mapa internacional, però cal mantenir un bon nivell de formació a les escoles i universitats per no perdre aquest talent local."

Es pot ampliar informació sobre l'autor del llibre i el càncer consultant les etiquetes d'aquest blog adn-dna: Manel Esteller i càncer.

En la llista de reproducció 05-EPIGENÈTICA en adn-dna.net podem veure diferents videos relacionats en aquesta temàtica.



Aula virtual adn-dna.net

En el lateral d'aquest blog hi ha l'enllaç per subscriure´s per email al blog adn-dna i també es pot subscriure al canal adn-dna.net a Youtube
Nota:Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341