Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

diumenge, 28 de setembre del 2014

395- Criteris de correcció de la prova de selectivitat de biologia 2014 a Catalunya ( convocatòria de setembre)


A continuació es pot consultar l'examen de selectivitat de biologia i els criteris de correcció de la convocatòria de setembre de 2014 a Catalunya



En aquest blog adn-dna es poden consultar les etiquetes:
- proves de selectivitat
- orientació acadèmica
- Curs O01 en adn-dna.net
on  trobarem informació sobre les proves de selectivitat d'edicions anteriors i recursos de l'aula virtual adn-dna.net que poden servir per preparar la prova de biologia del curs 2014-15.

Al llarg del curs s'aniran publicant diferents posts de temes d'actualitat en el camp de la biologia que tenen relació directa amb el continguts d'aquesta matèria avaluables en la prova de selectivitat.
 
Aula virtual adn-dna.net
En el lateral d'aquest blog hi ha l'enllaç per subscriure´s per email al blog adn-dna i també et pots subscriure als canals Youtube: Bionat i adn-dna.net on s'incorporen diferents videos relacionats amb el contingut de l'assignatura de biologia a batxillerat.


Els lectors dels blogs adn-dna, biologia i naturalesa , canal adn-dna.net a YouTube i usuaris de l'aula virtual adn-dna.net poden recomanar altres recursos relacionats amb els continguts de biologia de batxillerat, en l'apartat de comentaris d'aquest post.

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.