Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dissabte, 24 de gener del 2015

422 - Societat Catalana de Biologia - SCB


La Societat Catalana de Biologia és una de les societats científiques amb més tradició i més actives del nostre país. Aplega actualment a uns 1500 socis dels quals un 80% estan fent recerca activa en les nostres universitats o centres de recerca. Les jornades científiques de la SCB tenen una llarga tradició i són punts de trobada que permeten als investigadors fer xarxes properes i col.laboracions de gran eficàcia. La SCB organitza actuacions al voltant de les seves 19 seccions temàtiques en els aspectes més actuals de la Biologia bàsica o aplicada, i 6 seccions territorials. També aplega a un gran nombre de docents de secundària i altres persones properes a l’ambit BIO. 

Ha entrat en funcionament la nova web de la SCB, amb continguts ampliats i actualitzats, un disseny atractiu, enllaços directes a les xarxes socials, etc. 

L'enllaç directe a la SCB s'ha incorporat, en un nou tema, a l'aula virtual adn-dna.net 2.7 en:

Aula virtual adn-dna.net 2.7

Categoria: BIOLOGIA
Curs B01 - La biologia i els éssers vius 
Tema - 5 Societats científiques
Recurs: 01 -  SCB 


En aquest Tema - 5 societats científiques, s'anirà fent un recull d'enllaços a les webs de diferents societats científiques, d'ámbit nacional i internacional, relacionades directament amb la biologia.

Es convida als lectors del blog adn-dna i usuaris de l'aula virtual adn-dna.net a proposar enllaços a les diferents webs relacionades amb aquesta temàtica,  a través dels comentaris d'aquest post.

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.