Entrada destacada

604 - Neuroeducación: aprender ciencia a través de juegos en adn-dna.net

Aula virtual adn-dna.net "El aprendizaje es experiencia, todo lo demás, es información"      Albert Einstein Una form...

dissabte, 27 de juny de 2015

463 - Selectivitat 2015: simulador i comparador amb les notes de 2014 (1ª assignació)


Una vegada conegudes les notes individuals de les PAU 2015  i la nota mitjana de l'expedient de batxillerat, es pot utilitzar el comparador amb les notes de tall de la selectivitat de 2014 (1ª assignació) per veure les possibilitats de poder entrar a la titulació desitjada. Aquest comparador està enllaçat dins l'aula virtual adn-dna.net 2.7 en:

Aula virtual adn-dna.net 2.7
Categoria:
ORIENTACIÓ ACADÈMICA I PROFESSIONAL

Recurs nº 03 - Simulador de notesEs poden consultar els resultats globals per a tot Catalunya i en les diferents matèries a través del mateix Tema - 6 Informació notes de tall en el recurs nº 6 resultats globals de les PAU 2015 a Catalunya.

Per seguir les actualitzacions d'aquest blog adn-dna, els recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net i notícies d'actualitat científica, ara també es pot fer a través de Twitteradn-dnanet i #adndnanet

Els lectors del blog adn-dna i usuaris dels recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden incorporar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, altres informacións relacionades amb les PAU 2015.

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.