Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dijous, 17 de setembre del 2015

466 - La Nit de la Recerca 2015 a Barcelona, divendres 25 de setembre



 Científics per a un futur millor


La Nit de la Recerca és un esdeveniment organitzat des del 2005 per la Comissió Europea, en col·laboració amb una àmplia gamma d’institucions públiques i privades. La Nit de la Recerca compta cada any amb un seguit d’activitats relacionades amb la ciència, que tenen lloc durant la tarda i la nit de l’últim divendres del mes de setembre.





L’objectiu de la Nit de la Recerca és oferir un marc distès i agradable que permeti conèixer a científics i investigadors, i aprendre sobre les seves tasques de recerca i els seus estudis científics. També és un objectiu estimular les vocacions científiques entre els més joves. 



La Nit de la Recerca 2015

Tema: dedicada a l'Any Internacional de la LLum


Organitza: BIOcomuniCA’T amb la col·laboració d'altres entitats


Data: divendres dia 25 de setembre de 2015


Horari: de 17:00h a 21:00h



Podreu gaudir d’activitats gratuïtes adreçades a públic de totes les edats, experiments i trobades amb científics. 

Els lectors del blog adn-dna i usuaris dels recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden explicar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, la seva participació en aquesta activitat i incorporar l'enllaç als videos realitzats.


Termini per publicar comentaris diumenge 4 d'octubre de 2015 a les 22:00h 

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.

Per seguir les actualitzacions d'aquest blog adn-dna, els recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net i notícies d'actualitat científica, ara també es pot fer a través de Twitter : adn-dnanet i #adndnanet