Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

diumenge, 14 de febrer del 2016

502 - Fem ciència ESO-2



La ciència és present a la nostra societat en situacions molt diverses

En l'apartat de comentaris d'aquest post, els alumnes de fem ciència,respondran a la proposta d'activitat indicada en el curs Fem ciència - 1 de l'aula virtual adn-dna.net 2.7.

Per seguir les actualitzacions d'aquest blog adn-dna, els recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net i notícies d'actualitat científica, ara també es pot fer a través de Twitter : adn-dnanet i #adndnanet

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.

Termini per publicar comentaris dissabte 20 de febrer de 2016 a les 22:00h 

7 comentaris:

Unknown ha dit...

1- L'internet.

2- El cotxe.

3- L'ordinador.

4- La biblioteca.

5- La televisió.

Unknown ha dit...

El samàfor, el mòbil, el rentaplats, un projector i la tv

Unknown ha dit...

-quan faig un treball o alguna cosa necessito l'ordenador.
-quan miro la televisió.
-quan faig algun experiment a l'escola.
-quan necessito trucar algú al el mòbil.
-quan em faig mal i vaig a l'hospital perquè m'ho curin.

Zeltia Manzano ha dit...

5 Espectes de la seva vida quotidiana on es reflecteixen els avenços cientifics són:
- Ordinadors
- La televisió
- Una camara digital
- Internet
- El cotxe

Unknown ha dit...

En el vídeo ens ha explicat que la ciència és tot. Cada pregunta que ens fem com "Per què una cosa passa?; Per què vivim?", a partir d'ella podem trobar una resposta; observant, pensant una hipòtesis sobre la pregunta, provar la idea que pensem fer i tornar a observar si l'hipòtesi és correcta o no.
Podem veure diferents casos que fem servir la ciència en la nostra vida actual. Si pensem una mica podem veure que tot el nostre entorn hi ha ciència, com per exemple:
En els aparells electrònics: si investiguem podem veure per on passa l'electricitat, per cada funció que tenen les diferents peces que completen algun aparell.
Un altre cas visible són els transports, ens podem preguntar "Per què el cotxe funciona?; Què fa perquè avanci o vagi enrere?", i observant podem trobar una resposta.
Un cas molt important o la ciència hi actua molt és la medicina: la ciència pot fer que persones es salvin de la mort o es salvin d'alguna malaltia, a través de medicines, antibiòtics etc.
L'únic que podem saber és que sense la ciència no podríem viure.

Miriam Santano ha dit...


Per mi els cinc aspectes més importants en on la ciència està present en la nostra societat és: en l'electricitat, perquè gràcies a ella podem fer pràcticament tot, els medicaments, perquè si no la gent moriria més aviat, en els aliments, perquè gràcies a conservants podem mantenir-los, en el transport, perquè podem viatjar d'una punta a l'altre del món en unes hores i en els fogons perquè ens permet cuinar els aliments i evitar algunes malalties dels aliments crus.

adrian ha dit...

Crec que es reflecteixen en la meva vida, aspectes, com: els medicaments, els ordinadors, els telèfons que ens permenten comunicarn-nos a distància, els mecanismes dels cotxes, o per expemple també les bombetes, que sense elles a partir d'una hora ja no podriem fer pràcticament res.