Entrada destacada

604 - Neuroeducación: aprender ciencia a través de juegos en adn-dna.net

Aula virtual adn-dna.net "El aprendizaje es experiencia, todo lo demás, es información"      Albert Einstein Una form...

dilluns, 14 de març de 2016

506 - Visita la recerca de La Marató de TV3Cultiva la teva vocació científica en biomedicina

La Fundació La Marató de TV3 fomenta i promou la recerca biomèdica d’excel·lència així com la sensibilització social sobre les malalties que es tracten en el programa La Marató.

Més de 150 milions recaptats des del 1992 gràcies als donatius que ens confien els ciutadans han fet possible que 6.300 investigadors hagin desenvolupat 723 projectes de recerca per avançar de manera decisiva en el coneixement, el diagnòstic i el tractament de moltes malalties greus i cròniques.

Us convidem a viure en primera persona la recerca que tots vosaltres, amb els vostres donatius, heu fet possible, amb motiu dels 25 anys de La Marató de TV3, que se celebren aquest 2016.

Per reservar data i hora de visita accediu al següent enllaç:


Els lectors del blog adn-dna i usuaris dels recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden incorporar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, l'enllaç a un video amb les imatges i explicacions que considerin adients sobre la visita realitzada.

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.