divendres, 27 de maig de 2016

523 - Recursos per preparar les PAU de biologia a Catalunya - 2016


Una vegada acabat el curs de 2n de batxillerat queda només la prova final de les PAU 2016 que es desenvoluparan segons el calendari i horari anunciat fa uns mesos.

Com en anys anteriors, en la web de recursos de ciencies de la naturalesa adn-dna.net , es poden consultar diferents recursos educatius que poden ajudar a preparar aquest examen en la matèria de biologia.

Es pot consultar el post 377 d'aquest blog adn-dna on s'indiquen els diferents recursos que es poden utilitzar en l'estudi d'aquesta matèria.

Per seguir les actualitzacions d'aquest blog adn-dna, els recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net i notícies d'actualitat científica, ara també es pot fer a través de Twitter : adn-dnanet i #adndnanet.

Els lectors del blog adn-dna i usuaris dels recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden incorporar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, els enllaços a altres recursos que poden ser d'utilitat per la preparació de la biologia de les PAU.

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.