dimarts, 2 d’octubre de 2018

590 - Biologia 2n: el catabolismeAquest post té per finalitat orientar sobre els recursos que es poden consultar relacionats amb el temari de biologia de 2n de batxillerat sobre catabolisme, en l'aula virtual adn-dna.net 2.7:


Tema - 1 Recursos generals sobre matabolisme
Tema - 3 Catabolisme de glúcids
Tema - 4 Catabolisme de lípids
Tema - 5 Catabolisme de proteïnes i àc. nuclèics
Tema - 6 Les fermentacions

Els usuaris dels recursos de ciències de la naturalessa adn-dna.net poden recomanar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, enllaços relacionats amb el contingut d'aquest tema que es podran incorporar a l'aula virtual.

Participa en l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  seguint les instruccions indicades en el post 341.

3 comentaris:

Helena Salgado Perianes ha dit...

Recomano el següent enllaç, ja que es tracta d'un vídeo que explica de manera senzilla i entenedora la fosforilació oxidativa.
En aquest vídeo, que segueix el tipus d'estructura de vídeos que es troben a l'aula virtual, podem entendre com, quan, i què participa en cada estadi de la fosforilació oxidativa de manera clara.
https://www.youtube.com/watch?v=XEXe9cAewUs
Helena Salgado Perianes - 2n Batxillerat B.

Dragos Leon Aioanei ha dit...

Recomano aquest perquè ens explica en un video el catabolimsme i ens remarca els conceptes i ens fa un esquema de tot. Amb cada fotografia que hi ha ens les complementa amb explicacions i un tros de text que va millor per a fixar la ifnormació.
Dragos Leon 2n Batx- B
https://www.youtube.com/watch?time_continue=328&v=21dZvt9qduE

gerard ha dit...

Recomano el següent enllaç. Es tracta d'una presentació on explica pas a pas el catabolisme de la glucosa, el catabolisme dels lípids i, fins i tot, el catabolisme de les proteïnes. És molt interessant la manera que ho explica i està molt ben esquematitzat tot el procés.
https://biobel.files.wordpress.com/2010/12/catabolisme.pdf

Gerard Garriga Salazar- 2n Batx B