Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

divendres, 1 de febrer del 2019

610 - Olimpíades de Biologia de Catalunya 2019


Els alumnes que participen en aquesta activitat ens faran arribar la seva valoració en l'apartat de comentaris d'aquest post.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El passat dissabte 2 de febrer quatre estudiants de 2n de batxillerat vam anar a la UAB a realitzar l'examen de les Olimpíades de Biologia.
Érem uns 200 alumnes i la prova era difícil, el nivell de les preguntes era exigent, no es donen els resultats de la prova però algunes vegades fins i tot els 20 alumnes seleccionats per passar a la següent fase no aproven l'examen.
Després de la prova ens van preparar un esmorzar i mentre corregien els examens de totes les seus i feien el rànquing ens van fer una xerrada sobre els gens i la medicina i posteriorment una taula rodona amb antics olímpics que ens explicaven les seves carreres i les seves experiències.
Cap dels quatre alumnes vam passar de fase, però va ser un dia on vam aprendre molt!

Núria Puñet
2n de batxillerat B

Anònim ha dit...

Hola! Participar en les olimpíades de biologia va ser una bona experiència, encara que l'examen fos bastant complicat. A part de fer la prova, vam assistir a una xerrada d'un doctor en genètica que va ser molt interessant i vam escoltar l'experiència universitària de diversos alumnes.

Alba Pelfort

al.olga.nunez@igualada.epiaedu.cat ha dit...

Participar en les olimpiades va ser una bona experiència. Després de l'examen, que per cert era bastan difícil, mentres esperavem els resultats dels seleccionats vam assistir a una xerrada d'un doctor que treballa amb la teràpia genètica i, una taula rodona amb antics olímpics que ens van explicar la seva experiència universitària.

Olga Núñez