Pieralopithecus catalaunicus |
Des d’aquell 4 de desembre de 2002 han passat moltes coses en el món de la recerca i, tot plegat, consolida Pierolapithecus com l’homínid fòssil clau a l’hora d’entendre l’origen de l’anatomia moderna dels grans antropomorfs i els humans.
En Pau, com s’anomena popularment l’espècimen fòssil de Pierolapithecus catalaunicus, es va donar a conèixer al món un 19 de novembre de 2004, quan es publicà a la revista Science la seva troballa i descripció.
Aquest només és el primer d’una desena d’articles publicats, fins ara, en les millors revistes científiques internacionals com els Proceedings of the National Academy of Sciences, els Proceedings of the Royal Society B, el Journal of Human Evolution o l’American Journal of Physical Anthropology.
Si a aquestos hi afegim les publicacions en revistes de menor impacte, els articles de divulgació i els articles en premsa, són centenars les publicacions que han recollit la troballa d’en Pau i els resultats de recerca en els darrers 10 anys.
Font:anoiadiari.cat
En l'aula virtual adn-dna.net es poden consultar altres recursos relacionats amb l'evolució i l'evolució humana en:
Curs B08- Evolució biològica
Tema-1 Evolució biològica
Tema-2 Evolució humana
Tema-3 Charles Darwin
Aula virtual adn-dna.net |
Tema-1 Evolució biològica
Tema-2 Evolució humana
Tema-3 Charles Darwin
Els lectors dels blocs adn-dna, biologia i naturalesa i usuaris de l'aula virtual adn-dna.net poden suggerir, en l'apartat de comentaris d'aquest post, altres informacions relacionades amb el coneixement de l'evolució humana.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Aquest missatge serà publicat a partir de la data assenyalada en el post.
Moltes gràcies per la teva participació.