Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dimecres, 24 de desembre del 2014

413- Bones Festes !


Bones festes a tots els lectors del blog adn-dna i usuaris de l'aula virtual de ciències de la naturalesa adn-dna.net.



Els lectors del blog adn-dna poden utilitzar l'espai de comentaris d'aquest post per escriure la seva felicitació de les festes i penjar els seus desitjos pel 2015.
 
Nota: En fer els comentaris cal seguir les recomanacions citades en el post 341 d'aquest blog adn-dna.  

dilluns, 22 de desembre del 2014

411- Descubierta el área del cerebro que provoca distracción


En este recorte de prensa nos presentan un interesante avance en neurociencia para conocer el origen de la distracciones.



Los lectores de los blogs: adn-dna, biologia i naturalesa , canal adn-dna.net a YouTube y los usuarios del aula virtual de ciencias de la naturaleza adn-dna.net pueden explicar, en el apartado de comentarios de este post, otras informaciones adicionales sobre los mecanismos que favorecen la atención.

Se puede suscribir por email, en el lateral derecho de este blog, para recibir los posts publicados y las actualizaciones del aula virtual de ciencias de la naturaleza adn-dna.net . Tambien puede suscribirse a los canales de YouTube:  adn-dna.net  y bionat . 

diumenge, 14 de desembre del 2014

410- El CREAF fa una crida als ciutadans per obtenir fotos de boscos afectats pels forts vents



  Participa en el projecte de ciència ciutadana del CREAF

El centre ha obert un nou perfil a @instagram per a difondre les millors fotos que es rebin sota els hashtags #CREAF i #DeBosCat. Les fotos rebudes, a més, serviran per alimentar la xarxa de seguiment de l’estat dels boscos de Catalunya, la xarxa DeBosCat. Aquesta és una primera prova pilot per provar d’obrir aquest projecte a la participació ciutadana a través de  les xarxes socials.

El nou perfil del CREAF a Instagram es pot consultar al següent enllaç: http://instagram.com/creaf_ecologia/ .
 



Per ampliar informació sobre aquest projecte de ciència ciutadana es pot consultar l'origen d'aquesta activitat en el blog del CREAF.

Proposta d'activitat voluntària: 

Des d'aquest blog adn-dna es convida als seus lectors a participar de forma activa en aquest projecte de ciència ciutadana i incorporar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, l'enllaç al seu compte d'instagram amb les imatges capturades i enviades al projecte del CREAF.

Els que, a més, vulguin fer una filmació en video i incorporar-la al propi canal  de Youtube poden posar l'enllaç al video a través d'un comentari en aquest post. 

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.

dissabte, 13 de desembre del 2014

409- Una forma divertida de explicar la evolución humana


Theodosius Dobzhansky
La explicación e interpretación de los fenómenos asociados a la biología puede hacerse desde diferentes puntos de vista. La interpretación del genetista Theodosius Dobzhansky  es la siguiente:   
"Nada tiene sentido en biología si no es a la luz de la evolución"

En el siguiente vídeo de "Bill Nye the Science Guy" nos explica mediante emoticones los conceptos básicos de la evolución humana.


Para ampliar conocimientos sobre la evolución humana de puede consultar el aula virtual adn-dnat.net 2.7 en :

Aula virtual adn-dna.net 2.7

Categoria: BIOLOGIA
Curs: B08- Evolució biològica

Tema-2 Evolució biològica
Tema-3 Evolució humana
Tema-4 Charles Darwin



Los lectores de los blogs: adn-dna, biologia i naturalesa , canal adn-dna.net a YouTube y los usuarios del aula virtual de ciencias de la naturaleza adn-dna.net pueden recomendar, en el apartado de comentarios de este post, otras webs relacionadas con la evolución humana que podran ser incorporadas al aula virtual.

Se puede suscribir por email, en el lateral derecho de este blog, para recibir los posts publicados y las actualizaciones del aula virtual de ciencias de la naturaleza adn-dna.net. Tambien puede suscribirse a los canales de YouTube:  adn-dna.net  y bionat

Nota: Para comentar este post se recomienda seguir las instrucciones indicadas  en el post 341 de este blog adn-dna.