Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dilluns, 9 de gener del 2017

538 - Spinosaurus, el gegant perdut del Cretaci

Museu de Ciències Naturals de Barcelona
En l'apartat de comentaris d'aquests post s'incorporaran els comentaris i els enllaços als videos realitzats amb motiu de la visita a l'exposició temporal Spinosaurus, el gegant perdut del Cretaci per part dels alumnes de: biologia i geologia ESO-4, cultura científica de 1r de batxillerat i biologia de 2n batxillerat científic.

Per realitzar l'activitat consultar les indicacions explicades en l'aula virtual adn-dna.net 2.7 .




Es poden seguir les actualitzacions d'aquest blog adn-dna, els recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net i notícies d'actualitat científica, a través de Twitter : adn-dnanet i #adndnanet.

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Sent sincera, anava amb unes expectatives baixes. Tot i així, l'exposició les va trencar. Va ser molt interessant. No sabia que hi havia un dinosaure més gran que el T-rex. A més a més, em va deixar parada el fet que unes quantes mostres d'ossos fossin destruïdes a causa d'una bomba a la 2a Guerra Mundial.

AInoa Agüera.

Unknown ha dit...

Hola!!!! Aquí et deixo el link del vídeo sobre l'exposició!!!

https://www.youtube.com/watch?v=EgDT7A9Qsxw

Gràcies, Pau Puente, Maria Gómez i Ainoa Agüera de 2n de Batxillerat B.

Anònim ha dit...

La visita al museu ha estat d'allò més sorprenent. Per començar per algun lloc, la història em va captivar molt. El fet que amb una explosió la majoria de les investigacions es destruissin i que anys més tard s'hagin aconseguit trobar i simular cada part del cos, és impressionant. A més a més, el fet de deixar enrere dir que el T-Rex era el dinosaure més gran, suposa un canvi molt interessant, perquè qui sap si d'aquí un parell d'anys troben altres estudis que demostrin que un altre dinosaure era encara més gran?

Maria Gómez

Unknown ha dit...

La visita de la exposició del spinosaurus va ser molt interessant. Des de sempre m'han agradat els dinosaures i aquesta exposició ha fet que conegui millor com era la vida d'aquests i com convivien.
En un principi pensava que era un carnívor més, però quan vaig veure que era semiacuàtic em vaig sorprendre bastant, i se'l pot comparar amb un cocodril actual, ja que els seus cranis són molt semblants i els dos estan tant en l'aigua com a terra.

Anònim ha dit...

La visita a l’exposició del Spinosaurus va ser molt interessant. Aquesta exposició ha fet que coneguem millor com era la vida dels dinosaures i com convivien. Ens ha agradat molt poder anar a veure l’exposició. Quim Lagunas i Mariona Morros.
Aquest és el nostre video:
https://youtu.be/uS_hBLMf348