Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dimecres, 10 de juny del 2015

458 - I Festa de la Ciència de la UB


La UB divulga ha organitzat enguany la I Festa de la Ciència UB amb l'objectiu d'obrir les portes de la Universitat de Barcelona a la ciutadania per apropar-li la recerca que s'hi duu a terme, d'una manera lúdica i innovadora.

Universitat de Barcelona
La festa va tenir lloc el divendres 22 de maig de 10 a 19 h a l'Edifici Històric i les activitats programades abastaven totes les àrees del coneixement.

Els assistents van gaudir, per exemple, d'un breu viatge al nanomón amb explicacions divulgatives de les implicacions de treballar a l'escala nano (entre 1-100 nm); van aprendre com els sòlids cristal·lins difracten els electrons; van identificar conceptes relacionats amb les inundacions i la hidrometeorologia; van analitzar algunes de les il·lusions òptiques més conegudes per valorar com el cervell és capaç d'enganyar; van conèixer un programa informàtic capaç de generar les mateixes reaccions físiques, psicològiques, emocionals i conductuals que s'experimenten davant de certs estímuls. 
Font: Universitat de Barcelona

El seguent video presenta un resum de l'activitat.


En la web de recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net es poden consultar altres activitats relacionades amb l'estímul de la vocació científica.

En el lateral d'aquest blog hi ha l'enllaç per subscriure´s per email al blog adn-dna i també et pots subscriure al canal adn-dna.net a Youtube. 
Es pot seguir a través de Twitter les actualitzacions dels recursos a adn-dna.net i una selecció de notícies d'interès científic d'actualitat.