Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dissabte, 22 d’octubre de 2011

172- Encyclopedia of Life

Enciclopedia de la Vida
El professor E. O. Wilson de la Universitat de Harward va idear l' Enciclopèdia de la Vida, en un projecte iniciat el 2007 . La finalitat  és oferir una web de cada espècie existent a la Terra amb la informació contrastada facilitada per experts.

El projecte inicialment era redactat només en anglès i ara hi ha la possibilitat de fer consultes en castellà. Actualment hi ha 700.000 pàgines obertes i l'objectiu està fixat en aconseguir 1.900.000 pàgines, es a dir, una per cada espècie coneguda per la ciència.

Tenim a l'abast un gran llibre digital amb la informació de totes les espècies  que es pot utilitzar amb finalitat educativa i divulgadora.

En el següent següent vídeo ens expliquen alguns detalls d'aquest projecte.En l'aula virtual adn-dna.net es pot consultar informació sobre els éssers vius en:

Curs B01- La biologia i els éssers vius
               Tema-1 La classificació dels éssers vius
               Tema-2 La biodiversitat
                           recurs 09 - Enciclopedia de la Vida

Els lectors del bloc adn-dna i usuaris de l'aula virtual adn-dna.net poden suggerir, en l'apartat de comentaris d'aquest post,altres enllaços relacionats amb el coneixement dels éssers vius.

Cap comentari: