Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

diumenge, 16 de desembre del 2012

259- Biologia humana: dissecció de pulmons



Els alumnes de biologia humana de batxillerat, seguint el programa de disseccions, han realitzat la dissecció de pulmó de xai. En l'aula virtual adn-dna.net es pot consultar àmplia informació sobre l'aparell respiratori i el protocol de la pràctica realitzada consultant:

Aula virtual adn-dna.net
Curs B10- Cos humà: anatomia i fisologia
Tema-3 Aparell  respiratori

Curs P03- Disseccions
Pràctica-2 Dissecció de pulmons



El següent vídeo del canal adn-dna.net de YouTube ens mostra les estructures més importants a observar de l'aparell respiratori.

 

Els lectors del bloc adn-dna i usuaris de l'aula virtual adn-dna.net poden suggerir, en l'apartat de comentaris d'aquest post, les informacions adicionals que considerin adients relacionades amb aquesta dissecció.

Els alumnes que han realitzat l'experiència comentaran els aspectes que considerin més rellevants sobre l'observació realitzada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amb la dissecció de pulmons he pogut trobar més rellevant la situació dels bronquis. També he pogut destacar la gran quantitat d'aire que és pot arribar a emmagatzemar dins dels pulmons, alhora també he vist la constitució interna dels pulmons; ja que, pensava que no tenia una constitució tant elàstica com per poder-se ampliar tant el seu tamany.












Xavier Álvarez Cantero
Biologia Humana 2n B