Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

diumenge, 14 de desembre del 2014

410- El CREAF fa una crida als ciutadans per obtenir fotos de boscos afectats pels forts vents



  Participa en el projecte de ciència ciutadana del CREAF

El centre ha obert un nou perfil a @instagram per a difondre les millors fotos que es rebin sota els hashtags #CREAF i #DeBosCat. Les fotos rebudes, a més, serviran per alimentar la xarxa de seguiment de l’estat dels boscos de Catalunya, la xarxa DeBosCat. Aquesta és una primera prova pilot per provar d’obrir aquest projecte a la participació ciutadana a través de  les xarxes socials.

El nou perfil del CREAF a Instagram es pot consultar al següent enllaç: http://instagram.com/creaf_ecologia/ .
 



Per ampliar informació sobre aquest projecte de ciència ciutadana es pot consultar l'origen d'aquesta activitat en el blog del CREAF.

Proposta d'activitat voluntària: 

Des d'aquest blog adn-dna es convida als seus lectors a participar de forma activa en aquest projecte de ciència ciutadana i incorporar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, l'enllaç al seu compte d'instagram amb les imatges capturades i enviades al projecte del CREAF.

Els que, a més, vulguin fer una filmació en video i incorporar-la al propi canal  de Youtube poden posar l'enllaç al video a través d'un comentari en aquest post. 

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

http://instagram.com/p/w0z_0hlxJJ/?modal=true

soc el Jofre Ventura

Unknown ha dit...

http://instagram.com/p/xo_FDxAcK4/?modal=true