Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dimecres, 27 de maig del 2015

453 - Recursos per preparar les PAU de biologia 2015


Una vegada acabat el curs de 2n de batxillerat queda només la prova final de les PAU 2015 que es desenvoluparan segons el calendari i horari anunciat fa uns mesos.


Com en anys anteriors, en la web de recursos de ciencies de la naturalesa adn-dna.net , es poden consultar diferents recursos educatius que poden ajudar a preparar aquest examen en la matèria de biologia.

Es pot consultar el post 377 d'aquest blog adn-dna on s'indiquen els diferents recursos que es poden utilitzar en l'estudi d'aquesta matèria.


Els lectors del blog adn-dna i usuaris dels recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden incorporar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, els enllaços a altres recursos que poden ser d'utilitat per la preparació de la biologia de les PAU.


Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.