Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dissabte, 30 de maig del 2015

455 - Joc de ciència: el joc del llop

Canis lupus
El coneixement del llop per als més joves


Un joc didàctic, adreçat especialment als més menuts, d'una franja d’edat entre els 7 i els 12 anys, per al coneixement del llop com a espècie animal de gran importància per a l'equilibri ecològic dels ecosistemes on viu.

El joc està estructurat en diferents pantalles, cada una dedicada a un tema relacionat amb la biologia, el comportament i les interaccions amb els humans, en què es prioritzen els continguts didàctics amb un magnífic suport gràfic i una acurada escenificació dels paisatges i els seus elements. 

Aquest joc està incorporat a la recopilació de jocs de ciència de l'aula virtual adn-dna.net 2.7 en:

Categoria: VOCACIÓ CIENTÍFICA

Tema - 1 "Jocs" de ciència




Per entendre la importància d'aquesta espècie, Canis lupus,  en el nostre ecosistema es recomana veure el documental incorporat al post 234 d'aquest blog adn-dna.

Els lectors del blog adn-dna i usuaris dels recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden incorporar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, altres recomanacions de jocs de ciència que es podran incorporar al curs de vocació científica.

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.