Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

divendres, 1 de febrer de 2019

610 - Olimpíades de Biologia de Catalunya 2019


Els alumnes que participen en aquesta activitat ens faran arribar la seva valoració en l'apartat de comentaris d'aquest post.

3 comentaris:

Núria Puñet ha dit...

El passat dissabte 2 de febrer quatre estudiants de 2n de batxillerat vam anar a la UAB a realitzar l'examen de les Olimpíades de Biologia.
Érem uns 200 alumnes i la prova era difícil, el nivell de les preguntes era exigent, no es donen els resultats de la prova però algunes vegades fins i tot els 20 alumnes seleccionats per passar a la següent fase no aproven l'examen.
Després de la prova ens van preparar un esmorzar i mentre corregien els examens de totes les seus i feien el rànquing ens van fer una xerrada sobre els gens i la medicina i posteriorment una taula rodona amb antics olímpics que ens explicaven les seves carreres i les seves experiències.
Cap dels quatre alumnes vam passar de fase, però va ser un dia on vam aprendre molt!

Núria Puñet
2n de batxillerat B

Alba Pelfort Ventura ha dit...

Hola! Participar en les olimpíades de biologia va ser una bona experiència, encara que l'examen fos bastant complicat. A part de fer la prova, vam assistir a una xerrada d'un doctor en genètica que va ser molt interessant i vam escoltar l'experiència universitària de diversos alumnes.

Alba Pelfort

Olga Núñez ha dit...

Participar en les olimpiades va ser una bona experiència. Després de l'examen, que per cert era bastan difícil, mentres esperavem els resultats dels seleccionats vam assistir a una xerrada d'un doctor que treballa amb la teràpia genètica i, una taula rodona amb antics olímpics que ens van explicar la seva experiència universitària.

Olga Núñez