Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

diumenge, 20 d’octubre del 2019

637 - "Viure" la ciència: festa de la ciència a Barcelona - 2019

Parc de la Ciutadella - Barcelona



Dissabte 26 i diumenge 27 d'octubre participa en la Festa de la Ciència

La 13a edició de la Festa de la Ciència et porta gairebé 200 activitats distribuïdes en 26 espais per apropar-te a la recerca que es fa a Barcelona i la seva àrea d’influència.

Professionals de més de 150 entitats t’expliquen la seva recerca i descobriments a través de nombrosos formats on sovint, la ciència i la tecnologia es troben amb el joc, les arts visuals i l’espectacle.

Aquesta és una nova proposta per "viure" la ciència, fomentar les vocacions científiques i orientar en els futurs estudis de caire científic que es poden cursar.

Activitat voluntària:

Proposada als alumnes de biologia de 4t ESO i cultura científica de 1r de batxillerat.

               Tot de forma gratuïta i per a tota la família

Dissabte d'11 a 19 h. Diumenge d'11 a 18 h.

Consulta la informació, la proposta d'activitat i terminis per realitzar-la en l'aula virtual adn-dna.net dins el curs:

Categoria: VOCACIÓ CIENTÍFICA

Tema - 1 Activitats per realitzar


Per seguir les actualitzacions d'aquest blog adn-dna, els recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net i notícies d'actualitat científica, també es pot fer a través de Twitter : adn-dnanet i #adndnanet.

Participa en l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  seguint les instruccions indicades en el post 341.

2 comentaris:

Jana Uix ha dit...

L'aspecte més interessant que considero de la festa de la ciència, és la "microoxerrada" sobre els òrgans que queden afectats en l'obesitat i la relació que hi ha entre l'obesitat i la diabetis II.

Jana Uix ha dit...

https://youtu.be/p7raShdQslA