Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

diumenge, 15 de desembre del 2019

646 - Bones Festes - Felices Fiestas - Merry Christmas


Bones festes a tots els lectors del blog adn-dna, usuaris dels recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net i seguidors a Twitter: adn-dnanet


Es pot utilitzar utilitzar l'espai de comentaris d'aquest post per escriure la felicitació de les festes i penjar els desitjos pel 2020.

Nota: En fer els comentaris cal seguir les recomanacions indicades en el post 341 d'aquest blog adn-dna.

129 comentaris:

Anònim ha dit...

Felices festes a tothom i que les gaudiu! Desitjo que tothom estigui amb algú que li estima i que no quedi sol i que pugui realitzar qualsevol feina que m'apassioni.

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom!!
Desitjo que tothom pugui passar molt bones festes acompanyats de la gent que estimem i poder ser feliços i passar molts bons moments i sobretot poder gaudir-ho al màxim. De cara a l'any que ve desitjo que tots tinguem salut.
Mariona Guillemas Llanes.

Anònim ha dit...

Aquest i tots els anys desitjo felicitat i pau arreu del món,
Per a les persones pobres, exiliats, sense sostre que estan dormint al carrer, que necessiten menjadors socials per sobreviure.
Per als musulmans que estan sent torturats i esclavitzats, obligats a menjar porc i actuar en contra de tots els seus principis religiosos

A tots vosaltres, que aquest 2020 mai us faltin fils per a brodar tots els vostres somnis. Feliç any i bones festes!

Jan Bas Garcia

Anònim ha dit...

En el nadal tinc els següents desitjos:
1.Què es puguin millorar les tecnologies actuals a unes més futuristes.
2.Què es puguin millorar els coneixements de medicina,per evitar més les enfermetats mortals.
3.Vull un microscopi,per així poder fer pràctiques a casa i així també poder acabar de perfeccionar-les les que faig a l’escola.
4.També vull una televisió nova
5.Finalment,vull un aparell que funcioni amb la tecnologia 5g.
I aquests són els meus desitjos de nadal per el 2020

Anònim ha dit...

ELS MEUS DESITJOS SÓN:
→ En primer lloc que la meva família tingui salut, sobre tot el meu pare ja que està una mica malament.
→ En segon lloc és que torni a ser patge amb la meva germana, ja que veure els nens amb la il·lusió de rebre regals és una experiència molt maca.
→ En tercer lloc m’agradaria superar-me cada dia més.
→ I en darrer lloc és que tothom tingui felicitat i salut.

Anònim ha dit...

aquestes festes de nadal son unes festes molt boniques, ja que la majoria de famílies es reuneixen i gaudeixen d'aquests dies tots junts.
També als nens petits els hi agrada molt perquè son unes festes on hi ha il·lusió i màgia, per els regals que porten els reis mags que venen de l’orient i el tió que caga.

el meu desig d’aquest any és: que totes les persones tinguin un sostre i aliments durant tota la seva vida i que puguin disfrutar d'aquest nadal tan especial.

Marc Balcells.

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom!
Desitjo que totes les famílies es puguin retrobar per Nadal i passar-lo junts, que ningú hagi de passar una festa com aquesta, sol/a. També desitjo gaudir de bons moments amb la família, moments per recordar.
Rut Llombart Elias

Anònim ha dit...

Berta Enrique March

Els meus desitjos d'aquest nadal 2019:

-Primer de tot i com a cosa més normal el que voldria demanar és salut per a tothom, però com a més especial a la meva família (els meus avis que de moment són els que més ho necessiten).
-M'agradaria que la malaltia minoritària de la meva àvia que l'està atorrentant des de fa bastant temps que és pogués torbar una cura, el problema és que encara no es sap ben bé quina és i això és el que la fa posar més malalta. M'agradaria poder trobar una cura per ella i per a tots els problemes/malalties que la gent pateix.

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom!!
Desitjo que tothom pugui passar molt bones festes acompanyats de la gent que estimem i poder ser feliços i passar molts bons moments i sobretot poder gaudir-ho al màxim. De cara a l'any que ve desitjo que tots tinguem salut.
Mariona Guillemas Llanes.

Anònim ha dit...

Felices festes a tothom!
- M'agradaria que tothom tingui salut.
- M'agradaria que tothom pugui passar temps amb la seva família durant aquestes festes.
- M'agradaria que totes les malalties tinguessin cura.

Anònim ha dit...

El nadal és un temps ple de felicitat i generositat en què tothom intenta fer el bé. També és un temps d'estimar i de construir un petit arbre al nostre cor on penjarem les persones que estimem i que no volem perdre l'any vinent. Pengem els que estan a prop i els que estan lluny, els de sempre i els d'ara, els que veiem cada dia i els que rarament ens trobem, els que es disculpen i els que perdonen, però sobretot pengem aquells noms que difícilment seran arrencats de l'arbre.
Els meus desitjos per l'any vinent són simples: desitjo felicitat per aquest últim any de secundària obligatòria, vull que estigui ple de riures i moments per a recordar. M'agradaria que dintre de deu anys, tombar la vista enrere i recordar aquelles persones que han fet d'aquesta etapa escolar inoblidable.
Bon Nadal i Feliç Any Nou!

Xènia Amer Riera

Anònim ha dit...

El nadal és un temps on el més important és la família i la felicitat, però en particular aquest any té un valor més especial, ja que aquest cap d’any canviem de segle i és una bona oportunitat per començar una “nova vida”.
Així que m'agradaria desitjar que tothom el passi amb aquells que més estima i que ho visqui envoltat de molta alegria, ja que cada petit moment amb aquelles persones més especials s’ha de viure al màxim.
Els meus desitjos per aquest nou any són dos principalment, que tothom a qui estimo i jo mateixa tinguem molta sort , i el segon seria que visqui molts moments dels quals pugui aprendre coses noves i disfrutar-los al màxim.
BON NADAL I BON ANY NOU!

Anònim ha dit...

Primer de tot, bones festes a tothom. Desitjo que tothom que estigui llegint aquest comentari tingui un Bon Nadal i un bon Any Nou, que tothom estigui feliç i amb la seva família, amics i amb les persones que estima. No desitjo molt per l'any que ve, l'any 2020, només desitjo que l'any que ve sigui millor que aquest. Aquest any ha estat molt bé i alhora molt malament, i espero que el 2020 sigui millor que aquest, no només per mi sinó per tothom.
Bones festes a tothom
Clara Agüera Fernández

Anònim ha dit...


Bon Nadal i Bon Any. Aquesta època és per sentir-se estimat i començar de nou. Per aquest motiu el Nadal pot ser trist. El Nadal no serveix per rebre regals, aquesta idea materialista és la que molta gent té. Però és molt més que aquestes ideologies ignorants, és per tornar-nos millor persones, per aprendre a compartir, a ser bondadosos... A la vegada ens dóna l’oportunitat d’agrair i valorar tot el que tenim i que no li donem importància: salut, una llar, família... Per altra banda en el Nadal tanquem el cicle i per això ens hem de proposar nous reptes. Per aquest Nadal desitjo que la felicitat arribi a tothom i que qui passa per un mal moment rebi amor.

Anònim ha dit...

Espero que tots els microbacteris siguin feliços i aquells que sòn cancerigens s'extingueixin.
Bon Nadal i feliç Any Nou petits homosapiens!

Anònim ha dit...

Els meus desitjos per a 2019:
+ Que hi hagi salut per a tothom, especialment per a les persones més pròximes a mi, ja que ón necessaries per a passar un bon nadal.
+ Que els líders polítics mundials fagin cas de les advertències dels científics dedicats a l'estudi del canvi climàtic i decideixin pendre mesures per erradicar-lo.

oriol cruz gil ha dit...

Bon nadal i bon any nou. Aquest 2020 desitjo que tothom pugui menjar i tingui algu en qui confiar.També desitjo:
-Aprovar totes les assignatures.
-Veure més a la família.
-Que els errors del 2019 no es repeteixin.
-Que tothom aprovi el batxillerat.


oriol cruz

Anònim ha dit...

Bones festes de nadal i feliç any nou!
Espero que aquest final d'any i l'any en el que entrarem sigui bo per a tothom, que no patim malalties i que en tots els àmbits possibles tinguem sort; que sigui resultat de la constància i de l'esforç diari.
Per a aquest any 2020 desitjo que pugui millorar en aquells aspectes més personals però, a la vegada, espero que tota aquella gent que tingui algun objectiu determinat el pugui a fer-lo realitat per intentar aconseguir les seves fites, els seus opbjectius.
Una vegada més BON NADAL i BONES FESTES!!!

Anònim ha dit...

Primer de tot feliç Nadal per a tothom,els meus destjos per aquest Nadal són:
-M'agradaria que tothom pogués estar i disfrutar amb la seva família.
-El final de les guerres i la gana al món.
-M'agradaria també que cada nen pugui rebre almenys un regal.
-Poder veure i estar amb les persones que no veus molt sovint.
-Ser solidari amb les persones.
-M'agradaria que tothom pogués disfrutar d'un bon dinar o sopar de Nadal.
-Tenir un bon any respecte a les notes.
-Que aquest any no faltin fils per a per brodar tots els somnis de tothom.
Bernat Bisbal Jorba

Anònim ha dit...

Que aquest Nadal fagi de cada desig, una flor; de cada mal, una estrella, de cada llàgrima un somriure, i de cada abraçada, un petó.

Bon Nadal

Anònim ha dit...

El Nadal és un moment d’alegria, d’estar amb la família i ser el més solidari possible. Qui vulgui iniciar un nou estil de vida té l'oportunitat de fer-ho en aquesta temporada de vacances. En aquesta època de l’any és quan tots hem de valorar més el que tenim i no tant el que ens falta, ja hem d’estar satisfets amb la nostra. Per aquest any, com cada any, desitjo que totes les persones estiguessin amb els que estimen.
Aleshores, també desitjo salut i somriures a tota la meva família, amics i companys.
Bones Festes a tothom!

Gabriel Balsells

Anònim ha dit...

Els meus desitgos per aquestes vacances de Nadal són:
- Que totes les persones que pateixen una malaltia es puguin curar o si més no puguin millorar les seves condicions de vida.
- Que tots passem un vacances feliços i amb les nostres persones properes, tan amics com familiars.
- Que podem acabar el batxillerat contents.
BON NADAL I BONES FESTES!

Anònim ha dit...

El Nadal és una època d'alegria, d'estar temps amb la teva família i de gaudir tots els moments viscuts en aquests dies. Els meus desitjos per aquest Nadal són:
- Que tothom pugui celebrar el Nadal amb felicitat i d'alegria.
- Que tots els nens puguin gaudir d'algun regal.
- Que tota la meva familia tingui bona salut.
- Que tothom pugui gaudir d'un temps amb la seva família.

BONES FESTES!!
Carla Arrás Chamero.

Anònim ha dit...

Per aquestes festes, el meu desig més important és que siguis feliç i que gaudeixis de la companyia de la família és el millor regal de Nadal. I que aquests dies, tots els camins et guiïn a casa i als braços dels teus.
BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!

Anònim ha dit...

MOLT BON NADAL I BONES FESTES!!!

Anònim ha dit...

Bon Nadal i bon any nou,espero que ho gaudiu.
Els meus propòsits per aquestes festes son les seguents:
-Que s'acabi la fam al món
-Que s'acabi les guerres en el món
-Trobar les cures a les enfermetats,per exemple el sida
-Acabar totalment amb la contaminació global
Al final de totes aquests propòsits desitjo amb el meu cor estar amb la meva familia.

Anònim ha dit...

- La recuperació de tots els malalts.

- La soletat no acompanyi a ningú

- Els meus pares puguin treballar ens els anys veniders

Anònim ha dit...

Marc Compte Bastida

Per aquestes dates nadalenques desitjo que hi hagi pau a tot el món, que totes les famílies es puguin reunir i gaudir junts, que tots els infants puguin viure la felicitat dels reis i que tinguin 1 regal per poder jugar amb ell, que tots els pares tinguin una feina estable i que tots els jubilats tinguin una pensió per poder viure, també demano que tothom tingui salut i una bona companyia.
També hem de pensar amb tota la gent que no té tanta sort a la vida, hem de ser més empàtics, les persones que viuen al carrer i que no troben sostre puguin trobar un allotjament.

Montse Rovira Martínez ha dit...

Per aquest 2020 desitjo que tothom sigui feliç i poguem compartir moments amb les persones que ens importen.
A més, desitjo que hi hagi pau al món encara que sigui molt complicat de fer realitat.
Ara venen temps de solidaritat ja que hi ha persones al món que no es poden permetre tots els gastos que nosaltres sí podem, per això és important que siguem empàtics i generosos per compartir tot allò que poguem donar.

Montse Rovira Martínez.

Anònim ha dit...

Què és el Nadal? Possiblement tothom relaciona el Nadal amb els regals i la felicitat, però no tothom en aquesta època ho pot aconseguir. És per això que els meus desitjos per aquest Nadal són bàsicament que tothom tingui el dret a un sostre, passar-ho amb la família i/o amics, una bona salut, sentir-se estimat, entre d'altres.
Aquest nou any, no és com tots els altres ja que canviem de segle i és per això que al canviar-ho, nosaltres també podem canviar cap a millor, és a dir, millorar en tots els aspectes que no ens agraden, problemes i/o conflictes...

Bon Nadal i bones festes!

Anònim ha dit...

bon nadal i bon any nou a tothom
Desitgo:
-Seguir treballant
-treurem el carnet de cotxe i tenir-ne un
-que em comprin la pley4
-que guany nmolts diners durant aquest nadal
-viatgar molt
- Passar bon temps amb la familia i amb la gent qui m'estima q


Pep Vich

Anònim ha dit...

Espero que aquestes Nadal, ningú estigui sol celebrant aquestes festes i que tothom es pugui reunir amb la seva família.
BON NADAL !

Anònim ha dit...

Nadal és un temps per passar amb família i els teus éssers estimats, un temps per menjar torrons i polvorons, i un temps per sortir a veure la decoració que li pertoca.
Els meus desitjos per aquest Nadal serien:
· Reunir-me amb tota la meva família a casa la iaia com cada any.
· Què els que estan malament de salut de la meva família pugui progressar i millorar.
· Gaudir del fred i descansar a la vora de la llar de focs.
· I per últim, començar molt bé l'any 2020!

BONES FESTES!!!

- Sarah Wamp

Anònim ha dit...

Bon Nadal i feliç any nou! Per a aquest Nadal, m'agradaria que tothom pogués passar temps envoltat de tot aquell a qui estima i aprecia, ja que aquestes festes són una molt bona oportunitat per gaudir de moments i noves experiències amb els teus estimats. És l'època per transmetre als teus familiars l'amor i estima que necessiten, i aprofitar al màxim els teus amics, pares, avis i, en definitiva, tothom que consideris la teva família.
Desitjo que gaudeixis d'aquests dies i, si no són les teves festes preferides per qualsevol motiu, només pensa que ara és el moment de començar de nou, tornar-ho a intentar, i adoptar una visió optimista del teu magnífic futur.

Nerea Pérez Montijano.

Anònim ha dit...

Aquest nadal desitjo passar-lo amb les persones que estimo. És una època per sentir-se estimat i començar de nou Els meus desitjos són:
1- Estar amb tots els meus sers estimats.
2- Que tots ens infants puguin gaudir d'algun regal per nadal.
3- Tenir salut i estar bé.
4- Que tothom tingui l' oportunitat de tenir un bon nadal. Tothom té dret a ser feliç i més en aquesta època.
5- Per últim que la felicitat arribi a tothom.

Bones Festes i feliç any nou!

Aleix Claramunt Campo ha dit...

El Nadal és un temps per estar amb família, per compartir moments amb els amics i per regalar somriures a la gent. El Nadal també és un temps d'estar al carrer, parlar amb la gent, escoltar nadales i per últim, però no menys important, estar acompanyat de gent a la que estimes.
Primer de tot voldria demanar que tota la meva família tingui salut, que el dia de Nadal podem estar tots assentats a la taula, compartint moments i somriures. També voldria demanar que els meus amics estiguin bé, amb la gent que estimen i que els fa feliços.
Aquest any ha sigut un any dur, ja que he començat el batxillerat deixant enrere els meus amics de sempre, companys de classe i professors els quals he estat 16 anys convivint amb ells. Ara m’ha tocat començar una nova etapa, amb nous companys i amics. Finalment, demano que aquest Nadal i aquest nou any 2019, tinguem salut i podem viure i ser com volem.
Bon Nadal i Bon Any

Anònim ha dit...

Nadal és un temps per passar amb família, disfrutar del moments viscuts, aprofitar el màxim aquesta època ja que pot ser una de les més especials i és un temps de generositat
Els meus desitjos per aquest Nadal 2019 són:
- Que tothom tingui sostre i pugui compartir aquestes festes amb la gent que estima.
- Salut per tota la gent, sobretot per la meva família.
- Que tots els nens puguin tenir regals o menjar per disfrutar del Nadal.
- Que es puguin trobar cures per les persones malaltes per així poder celebrar el Nadal amb els seus familiars i estar amb ells per aquests temps.

BON NADAL I BONES FESTES A TOTHOM!

Anònim ha dit...

Considerem el Nadal un temps familiar i d'alegria, també és una gran oportunitat per començar de nou. Durant aquesta època agraïm sentir-nos estimats per aquelles persones importants a les nostres vides.
Aquest any principalment és especial ja que en el nostre cas vivim el nostre primer canvi de segle.
Els meus desitgos per aquest any són:
-Que tothom tingui salut i benestar amb les persones que estima.
-Que tothom pugui passar un bon temps amb la seva família durant aquestes festes.

Bon Nadal i Feliç Any Nou a tothom!

Marta Ger

Anònim ha dit...

Bon Nadal i feliç any nou! Per a aquest Nadal, m'agradaria que tothom pogués passar temps envoltat de tot aquell a qui estima i aprecia, ja que aquestes festes són una molt bona oportunitat per gaudir de moments i noves experiències amb els teus estimats. És l'època per transmetre als teus familiars l'amor i estima que necessiten, i aprofitar al màxim els teus amics, pares, avis i, en definitiva, tothom que consideris la teva família.
Desitjo que gaudeixis d'aquests dies i, si no són les teves festes preferides per qualsevol motiu, només pensa que ara és el moment de començar de nou, tornar-ho a intentar, i adoptar una visió optimista del teu magnífic futur.

Nerea Pérez Montijano.

Anònim ha dit...

Salvador Batet Capdevila

Per aquestes dates és temps de estar amb la família, per compartir amb la gent que estimes, també és temps de estar per el carrer compartint la teva felicitat amb els teus amics, també es hora de escoltar nadales per el carrer.
Jo desitjo que s’acabi la fam a total món ja que és molt dur i la gent ho passa malament, que tothom a qui estimes tingui salut, ja siguin els cosins amics avis... També desitjo que s’acabi la pobresa i que la gent sigui feliç per tota la vida ja que hi ha gent que ha passat per molt males èpoques.

Anònim ha dit...

Considerem el Nadal un temps familiar i d'alegria, també és una gran oportunitat per començar de nou. Durant aquesta època agraïm sentir-nos estimats per aquelles persones importants a les nostres vides. Aquest any principalment és especial ja que en el nostre cas vivim el nostre primer canvi de segle.
Els meus desitgos per aquest any són:
-Que tothom tingui salut i benestar amb les persones que estima.
-Que tothom pugui tenir una casa on viure.
Bon Nadal i Feliç Any Nou a tothom!

Sara Homs i Esteve

Rubén Sánchez Córdoba ha dit...

Bon Nadal i Bon Any a tothom!!!
Aquestes festes tenen algú especial tots els anys, suposo que serà perquè gran part de les famílies es reuneixen per passar aquests dies junts, per les Nadales...
Desitjo que totes les persones siguin felices, que puguin passar temps amb la seva família, amics i amb les persones que estimi. També m’agradaria que s’acabés la fam i les guerres a tot el món, però sobretot desitjo que tothom tingui salut.
Ara hem començat una nova etapa ja que molts alumnes hem hagut de canviar d’escola i ens hem separat de molts amics amb els que hem compartit molt temps. Desitjo que totes aquestes persones es puguin adaptar i que puguin fer nous amics.
Bones Nadal i Bon Any

Anònim ha dit...

El meu desig per a aquest nadal és que tothom pugui passar-lo en companyia i envoltats de la gent a la que estimen. I el més important és que és un moment per a ser feliç i que l'inici d'un nou any significa la possibilitat de començar de nou amb un mateix.
Bon nadal i feliç any nou!

Anònim ha dit...

Marc Compte Bastida

Per aquestes dates nadalenques desitjo que hi hagi pau a tot el món, que totes les famílies es puguin reunir i gaudir junts, que tots els infants puguin viure la felicitat dels reis i que tinguin 1 regal per poder jugar amb ell, que tots els pares tinguin una feina estable i que tots els jubilats tinguin una pensió per poder viure, també demano que tothom tingui salut i una bona companyia.
També hem de pensar amb tota la gent que no té tanta sort a la vida, hem de ser més empàtics, les persones que viuen al carrer i que no troben sostre puguin trobar un allotjament.

Anònim ha dit...

El Nadal es una època d’alegria i esperança, en la que sempre pots comptar amb que algu estigui allà per estimar te. El Nadal es una època per passar la en família i amics, bàsicament els éssers estimats, es temps de reunir-se tota la família i fer un dinar o sopar. Es important no passar sol/a les festes ja que el Nadal ens representa alegria.
Els meus desitjos son ser feliz i superar els reptes que em proposi.
Bon any nou

Anònim ha dit...

Desitjo a tothom un Bon Nadal, unes vacances de felicitat, unió i empatia i que ens serveixin per millorar com a persones, celebrar, estar amb els nostres i també descansar. Que aquest any nou vingui carregat d'emocions, experiències i nous objectius,

Bon Nadal!

Anònim ha dit...

El Nadal és una època d'alegria, d'estar temps amb la teva família i de gaudir tots els moments viscuts en aquests dies. Els meus desitjos per aquest Nadal són:

- Tothom tingui salut i benestar amb les persones que estima.

- Els líders polítics mundials fagin cas de les advertències dels científics dedicats a l'estudi del canvi climàtic i decideixin pendre mesures per erradicar-lo.

- Aprovar totes les assignatures

MOLT BON NADAL I BONES FESTES!!!

Anònim ha dit...

Bon nadal i bon any nou a tothom ¯\_(ツ)_/¯
Desitgo:
- Guanyar molt diners.
- Treurem el batx.
- Aprobar CMC, l'assignatura amb el millor profe.
- Salut i felicitats per tots els que estan amb mi.
- Disfrutar de la vida.
- Ser lliure i independent.

(▀̿̿Ĺ̯̿▀̿ ̿)

Anònim ha dit...

Bon Nadal i feliç any nou a tothom. Espero que tothom pugui passar unes bones festes amb la familia, desitjo que tothom tingui salut i que tothom aprovi el batx i de cara al 2020 que tothom pugui assolir el que s'ha proposat.

Anònim ha dit...

El Nadal és un temps d'alegria, de somriures, un temps especial, únic i per passar-lo amb les persones que més estimes, la família. Un temps per desitjar i per somiar. Que ningú hagi de passar aquestes meravelloses festes sol, que sempre estiguem acompanyats per les persones que més estimen i que més ens estimen. Que tota la gent que estiguin passant uns mals moments es pugui recuperar i sortir-ne endavant.

BON NADAL I BON ANY NOU!

Arnau Baltà

Anònim ha dit...

S'aproximen les festes, les festes de Nadal; un temps per gaudir de bona companyia, ja sigui d'amics o de familiars. Com cada any desitjo que tothom tingui un plat a taula, que s'acabin els conflictes bèl·lics i convertir-ne les raons en objectes de debat, que la discriminació tant per gènere com les racials i finalment que cadascú tingui oportunitats i l'opció d'aprofitar-les.
Dit això,
BON NADAL I BONES FESTES A TOTHOM!

Anònim ha dit...

Feliç any nou i bon Nadal! Per a aquest Nadal, el millor que es podria demanar seria que tothom pogués passar temps envoltat de totes aquells éssers vius a qui estima i aprecia, ja que les festes són una molt bona oportunitat per gaudir de moments i noves experiències amb família.
Aleshores, també desitjo salut i somriures a tota la meva família, amics i companys.
Que tothom pugui celebrar el Nadal amb felicitat i d'alegria i sobretot que tots els nens puguin gaudir d'algun regal.

Espero que tothom gaudeixi unes grans festes amb família.
Josep Valls Gea.

Anònim ha dit...

Bon Nadal i bon any nou!

Aquestes festes m'agradaria que tothom pogués tenir un plat a taula i compartir aquestes festes amb la família i amics. També m'agradaria que tots els nens petits puguin gaudir d'algun regal i que puguin complir tots els seus desitjos. Seguidament m'agradaria que tots tinguem una bona salut i benestar. I per últim, que totes aquelles persones que vulguin tenir una educació la puguin tenir aquest futur any 2020.

Inés Parellada

Anònim ha dit...

En aquestes festes desitjo que la meva família tingui molta salut i pugui gaudir d'un molt bon Nadal a casa. També desitjo que aquest any tothom arribi a complir els seus propòsits i que tots els nens i nenes amb dificultats econòmiques puguin tenir un regal com a mínim i que puguin ser molt felices i gaudir de la màgia del Nadal.


Júlia Gumà Roca

Anònim ha dit...

El Nadal és un temps per estar amb la familia i disfrutar dels teus sers estimats. És un temps de pau i de felicitat. Així que desitjo que tothom pugui estar amb la familia i que pugui disfrutar d’aquest temps d’alegria. També desitjaria que els conflictes s’acabessin ja que Nadal és un temps de pau. Per últim, voldria que ningú es quedi sense regals perquè és un moment màgic que es recordarà tota la vida, així que tothom té dret a un regal.
Bon Nadal i feliç any nou!!!

Èric Alcoberro ha dit...

Els meus desigs per aquest nadal 2019-2020 són:
--Que la gent que està malvivint pel carrer sense cases ni menjar que aconsegueixin cases i lloc de feina i puguin viure com la majoria de gent.
--Que tots els nens i nenes que ho estan passant malament per problemes de diners, salut,... s'omplin de felicitat i per uns dies no hi pensin.
I per últim treure'm el carnet de moto ja!!

Anònim ha dit...

Bones festes! Aquest Nadal i any nou m’agradaria que tothom pugui ser feliç. Que no hi hagi cap família que li falti un plat a la taula i que tots els infants puguin disposar d’algun regal. Desitjo que la meva família i éssers estimats tinguin salut i que mai els falti res. Aquestes festes són per estar amb la família i solucionar els possibles conflictes que hagin pogut tenir lloc al llarg de l’any.
Espero que tothom passi un bon Nadal i un feliç any nou.

Anònim ha dit...


Desitgo:
-Aprobar el batxillerat
-Que hem donguin molts diners
-Passar molt bé aquest 2020
Que passeu tots un bon nadal i disfruteu amb la familia.

Anònim ha dit...

Aquestes festes tan senyalades, el més important és passar-les en família i rodejat de la gent a la qual estimes i et sents a gust. Un dels meus desitjos és que ningú estigui sol per aquestes dates.
Per altra banda, és molt important la qualitat de la qual poder gaudir, la salut és essencial per aquestes festes, i espero que tothom en pugui tenir.
Què seria el nadal sense cap regal? El meu desig és que cap infant es quedi sense cap regal.
El meu últim desig és que el Barça guanyi la Champions.

Anònim ha dit...

El Nadal és un temps de estar amb la família i ser feliços, a més de gaudir els moments amb la gent estimada. Abans aquestes festes eren per celebrar el "naixement de Jesús", però amb el temps s'ha convertit en un temps per el capitalisme i la consumició. Jo no celebro el Nadal.

Anònim ha dit...

Voldria desitjar-vos a tots un Bon Nadal, una època de l'any per pensar, valorar les petites coses que ens envolten i estar amb els nostres.
Us desitjo felicitat i il·lusió en aquests últims dies de l'any i més il·lusió i esperances per al 2020 que s’acosta. Espero que veieu el nou any com a una oportunitat per millorar, complir objectius i créixer com a persones.
Us desitjo salut, prosperitat i pau, i que els vostres somnis es compleixin l’any que ve.
Bon Nadal!

Anònim ha dit...

Per aquest proper any que s'acosta només desitjo que aquestes festes ningú les passi soles, que els dies de nadal estiguem amb les families disfrutant de cada moment i poder estar tots junts durant molt temps, cada any, a mesura que ens anem fent més grans, a la taula van faltant gent ja que cada cop hi ha menys plats a taula, però per això mateix no els has de treure si els has posat des dùn principi, és senyal que els que van marxant encara estan amb nosaltres al nostre cor, per això desitjo que tothom pugui passar aquest nadal amb els seus estimats
BON NADAL!

Aïna Andreu Temprado

Anònim ha dit...

Bon Nadal.
Espero que tothom pugui passar unes bones festes amb la família i amics, desitjo que tothom aprovi el batxillerat i de cara al 2020 que es compleixin els objectius proposats.
Bones festes i Bon Nadal!!

Anònim ha dit...

Venen èpoques nadalenques i tothom desitja passar un bon nadal amb la família i poder regalar coses als seus estimats i fer els àpats de nadal, però malauradament no tothom pot fer-ho per diferents raons, per això desitjo que tothom pugui passar un bon nadal amb la seva família i pugui gaudir d’un bon nadal.

Anònim ha dit...

Desitjo que aquest Nadal tots estigueu amb els vostres familiars i amics, que es gaudeixin aquestes setmanes de descans i que s’obtinguin molts regals. També desitjo que es pugi gaudir d’aquell esport que li agrada a cadascú i que es gaudeixin les viciades al Fornite i al FIFA 20.
De cara al nou any, m’agradaria que les meves notes pugessin una mica i no estaria malament tenir algun joc nou per la play 4
Bon Nadal i bones festes a tothom!!!!!
Guillem Núñez Almendros

Anònim ha dit...

Bones Festes!
Per aquet nadal desitjo que hi hagi salut ,que els malalts puguin ensortir-se de les malalties que pateixen , que es redueixin la porció de malalts de la població , juntament que disminueixin els accidents de tràfic i a ser que no n`hi hagin ,ja que a Catalunya aquet any s`han perdut unes 200 vides a les carreteres catalanes.Les guerres son ignorades i els països no ajuden a col·laborar per intentar detenirles i passen coses molt greus de les quals no som informats.Els refugiats que venen pels marts en els quals molts han naufragat i s'han patit moltes morts , els polítics que son els que tenen el poder , haurien de trobar una solució.
Entorn a la situació a Catalunya, respectant totes les idees/opinions , desitjo que els ciutadans siguem els que puguin decidir , escoltar a tothom ,i trobar una solució.Aquet any tothom ha patit conseqüències , tant polítics com ciutadans amb totes clases d'idees i sobretot manifestants , han estat perjudicats i hi ha hagut violència.
La violècia és lo que ens porta a les desgràcies per tot el món , i hauriem dàgafar l'exemple de Gandhi.Els que poden aturarla no s'aben actuar ni obtenir elws coneixements suficients que cal per poder haver-hi pau mundial.
I per acabar amb els desitjos per la humanitat , un tema molt important i present , és que les dones estem patint abúsos sexuals ,violacions i maltractaments , tot i que ara surten a la llum , i no tots, això s'ha patit tota la vida , però s'ha mantingut en secret i moltes dones han mort per culpa d'homes que només per ganes de sexe o de picar ,ho han pagat amb gent inocent.
Per últim voldria dir que el problema més important en aquet moment és el canvi climàtic que estem patint ,el planeta Terra cada cop està més malalt,i sincerament només tenim la culpa nosaltres , estem destruïnt el nostre habitat , i lo més fort és que els hi estem treient la casa als animals , els quals no tenen cap culpa.
Per m,i desitjo salut , aconseguir tots els meus propósits i no patir ninguna desgràcia.
Gràcies i Bones Festes!

Anònim ha dit...

Per aquest any magradaria tenir uns desitjoss una mica egoistes, ja que l'any passat no va ser un gaire bon any per per a mi. Per aquest any m'agradaria:

- aprobar-le totes, ja que l'any passat no vaig obtenir la mateixa sort.

- aconseguir molta felicitat.

- poguer solucionar els problemes que tinc i deixar el passat darrere d'una vegada per totes.

Anònim ha dit...

El meu desig per aquest nadal és molt senzill, que ningú al planeta terra és quedi sol celebrant aquestes meravelloses festes que es sinònim de solidaritat, per tant m'agradaria que si algú sapigués dalgú que viuria el nadal sol que faci el que pugui perquè no sigui així. BON NADAL

Anònim ha dit...

Per aquestes festes de Nadal, m'agradaria que tothom tingui salut i benestar, que a ningú li falti un plat a taula, que no hi hagi cap infant sense regal i, sobretot, que tothom pugui gaudir d'aquestes dates amb els seus éssers estimats, la família i els amics.

Bon Nadal i feliç any nou!

Anònim ha dit...

En aquestes èpoques de Nadal, uns dels meus desitjos seria que tothom tingues un meravellós inici d'any on puguin gaudir molt de la família i amics. Un altre desig podria ser acabar amb tota la fam i la pobresa del món per tal de poder solucionar altres problemes més importants que afecten a moltes altres persones.Bon Nadal i bon any nou!

Mar Fàbregas López

Anònim ha dit...

Durant aquestes èpoques festives jo desitjo que tothom pugui passar temps amb la seva família i amb els seus amics, desitjo que la gent deixes de passar gana o de viure de formes inhumanes i que puguin tenir una nova oportunitat.
Bones festes i Bon Nadal.

Arnau Prats

Anònim ha dit...

Les festes de Nadal s'aproximen, unes festes per passar el temps amb família i amics i gaudir-les amb ells. Que ningú es quedi sol i que pugui gaudir aquestes maravelloses festes amb els seus familiars. Desitjo salut a tothom, que hi hagi pau entre les persones i que siguem un país lliure en un futur no gaire llunyà.

BON NADAL I BONES FESTES A TOTHOM!

Albert Navarro

Anònim ha dit...

Durant aquestes èpoques festives jo desitjo que tothom pugui passar temps amb la seva família i amb els seus amics, desitjo que la gent deixes de passar gana o de viure de formes inhumanes i que puguin tenir una nova oportunitat.
Bones festes i Bon Nadal.

Arnau Prats

Anònim ha dit...

Ara que ve el Nadal i és època de celebracions desitjo que pel proper any tothom tingui les mateixes oportunitats, que tothom sigui molt feliç, i que tothom aconsegueixi els seus objectius.

Bones festes i feliç any nou!

Anònim ha dit...

BON NADAL I FELIÇ 2020!!!
M'agradaria que l'any vinent fos molt bo per tothom i que hi hagués pocs conflictes, tant polítics com personals a les famílies.
També desitjo que hi hagi salut i harmonia i que tots els problemes que haguem d'afrontar siguin resolts amb facilitat.
Per últim, desitjo que tots els estudiants del món tinguin el seu petit èxit personal.
En conclusió, espero que tothom tingui un bon any 2020, que hi hagi salut i que no falti l'alegria!!!
Abraçades,
Rut Bernal

Anònim ha dit...

Espero que tothom tingui un unes bones festes, guaudiu molt, espero que tothom tingui molt amor i que estigui amb els familiars.

Per aquest any 2020 vull:
- Pujar les meves notes
- Estar amb tots els familiars
- No ser tan exigent



Espero que tingueu unes bones festes

Anònim ha dit...

Bon Nadal i feliç any nou a tothom, espero que tothom disfruti d'aquest nou any i que es solucionin molts problemes que hi ha al món.

Anònim ha dit...

Desitjo a tothom molt bones vacances nadalenques, feliç any nou i que el proper sigui encara millor.

Desitjo que la tornada a l'escola el 8 de gener sigui lleu i que tothom aprovi totes les assignatures, i molta més sort per al segon trimestre.

Bon nadal i feliç any nou!

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom! Primer de tot, desitjo que aquestes festes tothom se senti acompanyat per tots aquells que estima, ja que son festes per passar i gaudir amb la família. També espero que de cara al 2020, fem un canvi de mentalitat en la nostra societat i siguem capaços de fer realment un canvi per evitar un problema greu que ens afecta a tots de la mateixa manera, el canvi climàtic. Així com també desitjo que cada dia siguem capaços de millorar el món i fer-lo una mica més just del que ara mateix és, crec que hi ha molta gent al món sofrint per l'egoisme de molts, cosa que es podria evitar si realment ens mobilitzéssim.

Anònim ha dit...

Ara que arriba el Nadal, una de les èpoques més boniques i màgiques de l'any, desitjo que tothom pugui passar unes vacances a casa, envoltats de les persones que estimen. També que totes les injustícies actuals desapareguin i que el món sigui més just i pacífic. Finalment, que cap nen es quedi sense cap regal per culpa de les desigualtats econòmiques.
Salut, bones Festes i bon any nou!

Pd: sortiu molt, que aviat tornarem al cole!:C

Ariadna Hornos Morales ha dit...

Per nadal m'agradaria que tothom pogués ser feliç almenys una mica durant les festes. Hi ha molta gent al món que pateix de veritat i altres patim per coses que no tenen tanta importància. Estaria bé que almenys durant les festes la gent s'oblidés de les coses més petites que en veritat no són tan importants i que es fixessin en les coses bones que tenen.

Anònim ha dit...

"El Nadal és una època per estar en família i amb els que més estimes", aquesta, és la frase més repetida en aquestes dates. És molt interessant veure com tot el món es posa d'acord per fer desitjos i ser millors persones en aquesta època de l'any en comptes d'intentar ser millor dia a dia, perquè sent sincers, proposar anar al gimnàs en any nou, el 98,5% de les vegades són paraules buides, però és divertit veure l'història repetir-se cada any. Per últim, cordialment us desitjo a tots bon any 2020. (^◡^ )

Anònim ha dit...

Els meus desitjos per Nadal són:
- Aprovar batxillerat per poder fer una carrera que pugui disfrutar i treure el màxim rendiment.
- Que s'acabi la fam al món.
- Que no hi hagi guerres
- I que tothom pugui gaudir d'aquest Nadal amb la seva família.
BON NADAL I BONES FESTES.

Anònim ha dit...

Bon Nadal i feliç any nou! Espero que tothom pugui passar unes bones vacances amb familia i amics i que tothom pugui complir els seus propòsits. Que aquest any nou puguem gaudir de noves experiències i que tots tinguem salut i benestar.
Bones festes!

Anònim ha dit...

El Nadal ha esdevingut una època en la qual, darrerament, passem una estona molt estressant, intentant fer-ho el millor possible durant els exàmens finals i dedicant hores buscant el regal material perfecte. Per tal de passar un bon Nadal, per què no reinvertim el nostre temps i passem una bona estona amb els amics i la familia? Per tal de gaudir d'aquest Nadal i d'aquest any nou, el meu propòsit és passar més temps amb aquells que estimo. Espero que vosaltres també ho feu i que pugueu gaudir de les millors festes!

Molt bon Nadal i feliç any nou 2020!

Anònim ha dit...

Prucuro a tothom que assoleixi las metas per iniciar la etapa posterior al batxillerat en l'àmbit desitjat per a cadscun dels estudiants i que els professors no pateixin caiguda de cabell o ansietat a causa dels seus alumnes.
Amb gran estima, Sebas

Anònim ha dit...

Bones Festes a tothom!
Desitjo que pugueu gaudir d’unes festes de Nadal entranyables i un any nou ple de salut, pau, goig i prosperitat per a tothom. Espero poder assolir els estudis un any més acompanyada de tots els companys/es que em fan suport i créixer com ha persona al costat de la meva família. Desitjo una societat més justa amb un país molt més tolerant en algunes idees i poder cuidar el nostre planeta tal i com es mereix. Desitjo felicitat i un bon començament d’any.
Anna Monsalve Martí

Anònim ha dit...

Molt bon Nadal, bones festes i feliç any nou!
Desitjo que tothom tingui bona salut i que ningú estigui sol, que puguin estar amb les seves famílies.
També espero que tots siguem feliços i puguem resoldre tot tipus de problemes.
Que la bona sort estigui repartida pel món i que la pau no es trenqui per cap conflicte.

Feliç 2020!

Anònim ha dit...

Aquest Nadal, desitjo que tothom tingui una familia amb qui celebrar-lo. Desitjo que tothom tingui dret a poder tenir un plat a taula i un regal que obrir. Desitjo, trobar nous metodes o maneres de curar malalties, de que continui la recerca, que hi hagi un món sense pobresa, que s'acabi la guerra i que es deixi de donar importància als diners i que més importància als sentiment. Per últim desitjo, que hi hagin canvis positius i un món millor.

BONES FESTES A TOTHOM!

Anònim ha dit...

El meu desitg per el 2020 es evolucionar, tan a nivell acadèmic com personal. No només meu sino de tots els familiars o amics que em rodegen al dia a dia.

Anònim ha dit...

Feliç any nou.
Destitjo que la gent canvi de mentalitat i qeu les coses vaigin diferent.

Ernest Pujadó

Anònim ha dit...

Desitjo bon nadal i feliçes festes a tothom!!! Ja que per mi el nadal és la millor època del any, ja que es temps de passar amb família i amics. Penso que és un bon moment per estar feliç i impregnar de felicitat als que ens envolten i poder fer d'aquestes setmanes les millors per a tothom, ja que tothom mereix passar bons moments envoltats de bona companyia que faiguin d'aquests dies que venen inolvidables. D'aquesta manera sortir de la monotomia i passar temps envoltat amb gent, i passar un temps de relaxació fent tot el que ens agrada, ja que es temps de gaudir.
També espero bona salut cap a tothom, però sobretot pels que m'envolten i que tots participin en fer d'aquest any el millor intentant ser més bones persones!!!
Abraçades

Anònim ha dit...

Que seria el Nadal sense la família reunida, sense regals...? Un Nadal sense il·lusió. És per això que desitjo que tothom pugui gaudir del Nadal amb la seva família i amb els que realment estima. També que hi hagi pau en el món i que tothom aprovi el batxillerat. Però el més important és disfrutar de la vida i vuire el moment ja que mai saps quan ja no i seràs. Per tant el que realment desitjo és que tothom sigui feliç. BON NADAL I BONES FESTES

Anònim ha dit...

Desitjo que per Nadal tothom tingui una família amb qui estar, que tothom estigui feliç i envoltat de qui més estima, amb un plat a taula i una casa on no passar fred.
Que el Nadal no sigui només per descansar de l'escola sinó que sigui una festa per passar-ho bé i dedicar-se un temps.
Que el nadal deixi de ser una festa "materialista" per convertir-se en una on els regals no tinguin tanta importancia i tothom pugui ser feliç.

Bones Festes a tothom!!

Anònim ha dit...

Considero que ha sigut un bon any per mi, individualment he crescut com a persona i he guanyat molt individualment. Espero que aquest any sigui millor i pugui complir algun dels meus somnis i també ho desitjo per tothom que estigui disposada a esforçar-se i lluitar sense por.
En general desitjo pau i felicitat a tothom i que res els tiri enrere per seguir endevant, molta sort i motivació.
També desitjo esperança per l'Espanyol de Cornellà, i que no baixi a segona.

Bon Nadal i bon Any Nou!

Anònim ha dit...

El meu desitg per el 2020 es evolucionar, tan a nivell acadèmic com personal. No només meu sino de tots els familiars o amics que em rodegen al dia a dia.

Anònim ha dit...

Sovint pensem en Nadal com una època de luxes i regals però aquest any desitjo que la gent pugui passar temps amb les persones que s'estimen i pugui conèixer-les com són. Desitjo que sigui temps de compartir experiències, records i alegries per conèixer-nos més. També desitjo la felicitat a hom i força per aquelles persones que tenen dificultats per sobrepassar-les. Desitjo que tothom tingui companyia i una família o amics amb la qual compartir aquestes èpoques tan màgiques. Finalment, desitjo que les persones lluitin per aconseguir allò que es proposen per Cap d'Any i no abandonin per mandra.

Molta salut a tothom i bones festes!

Anònim ha dit...

desitjo que cada nit sigui la nit més bella, que aquest any nou porti pau a tot el móon i que tothom sigui molt feliç durant aquestes festes i pugui passar temps de calitat amb els que més estima.
BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!

Anònim ha dit...

Aquest any vinent espero prosperar com a persona millorant la relació amb les persones que m'envolten i saber apreciar més tot allò que tinc.
També desitjo aprendre noves coses i millorar les meves notes.
Salut i bones festes!

Anònim ha dit...

Espero que aquest Nadal sigui molt frliç per tothom, que tothom pugui solucionar tots els seus probelems tant de salut com familiars i que totes les famílies estiguin reunides.
BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

Anònim ha dit...

Desitjo que tothom tingui companyia i una família o amics amb la qual compartir aquestes èpoques tan maques. Desitjo que les persones lluitin per aconseguir allò que es proposen per Cap d'Any.

Anònim ha dit...

Desitjo un bon Nadal a tothom on la salut, la pau, la família i les persones estimades no faltin. Una època que podem gaudir de records, tradicions i experiències i, deixar de banda allò material i donar més importància als sentiments. M'agradaria que en aquest època tothom tingui un regal a desembolicar, un plat a taula i un espai per aïllar-se del fred.

Per últim, m'agradaria destacar els problemes existencials de la nostra societat com poden ser el canvi climàtic i la violència de gènere. Espero que amb l' entrada de l'any pròxim s'hi trobi una solució.

Bon nadal i bona entrada d'any!!!

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom!
Desitjo felicitat i salut a tothom.

Anònim ha dit...

Per aquest any 2020, desitjo que es puguin fer més descobriments que aquest 2019 per poder, cada any, millorar la societat.
Desitjo pau, amor i salut per a tothom i espero que aquest any nou ens porti molts moments feliços, plens de generositat i de temps per gaudir.
BONES FESTES, BON NADAL I BON ANY NOU!!

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom!!
Desitjo que tothom pugui passar les festes acompanyat de les persones que més estima i gaudir d'aquesta festa tant bonica i deitjada per tothom. També desitjo que l'any que ve sigui un any ple d'alegria per a tothom i ple de salut. Bon any a tothom! :)

Laia Mabras

Anònim ha dit...

Bon Nadal a tothom!

Espero que aquest nou any porti molta alegria, i que tots poguem assolir els nostres objectius i desitjos. Deixem enrere les preocupacions i comencem la dècada amb una nova mirada cap al futur ple de llibertat i prosperitat.

Bones festes!! :)

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom!
Per aquest any nou desitjo que tothom pugui passar més temps amb la familia i que tothom pugui disfrutar de la vida com es mereix.
Bon Nadal!

Anònim ha dit...

Desitjo poder complir els meus objectius personals i professionals de cara a aquest 2020 i el canvi de dècada. Ens espera un any complicat i demano forces per afrontar-lo. També m'agradaria demanar que cap nen passi gana i pugui tenir una educació com a dret que tots tenim.
A tots els lectors d'aquest blog us desitjo Bon Nadal, unes Bones Festes i un feliç Any Nou.

Anònim ha dit...

Per aquest any 2020, desitjo que tothom pugui passar unes bones festes amb la família i amics,
que tots puguem complir els nostres somnis, trobar una cura a les malalties minoritarias i que ha tothom li portin DNA 3.
BON NADAL I FELIÇ ANY NOU! Visca els microorganismes!

Anònim ha dit...

Que aquest any nou estigui ple d'alegria i disminueixin al màxim les penes. Cada any és una nova oportunitat per créixer i avançar així que no la deixis escapar.
Aquest nadal desitjo que hi hagin avenços en àmbit científic i d'aquesta manera trobar solucions a moltes malalties que són presents avui dia.
Finalment que hi hagi felicitat i que passin unes vacances acompanyades de qui més us necessiten al costat durant aquestes dates tan importants.

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom, desitjo que aquest any sigui ple de felicitat estan a prop de la gent que estimes.
En l'àmbit científic espero que es pugui avançar en la recerca i fer nous descobriments per el bé de la societat. Bon nadal a tothom!

Anònim ha dit...

Espero que tothom tingui un molt bon nadal i gaudeixi de les festes acompanyat de la seva família. Desitjo molta salut i alegria per a tots els meus companys el pròxim 2020.

BONES FESTES!

Anònim ha dit...

Desitjo que aquest Nadal tothom pugui passar-lo amb la gent que més estima i a casa seva. Espero també que puguem arrbibar a totes les metes i reptes que ens proposem i que tinguem tots molta salut.

Bon Nadal, bones festes i bon any nou! <3

Anònim ha dit...

El Nadal és una època en la qual passem tamps amb la gent que estimem, intentant passar el millor moment en família i amics. El meu propòsit per aquest any nou és difrutar de la és passar més temps amb aquells que estimo. Espero que vosaltres també ho feu i que pugueu gaudir de les millors festes!

Molt bon Nadal i feliç any nou 2020!

Unknown ha dit...

El Nadal es per passarlo amb la familia i amb els amics. Per tant us desitjo a tots felicitat i salut i prosperitat econòmica

Anònim ha dit...

Felices festes a tothom!
Espero de tot cor que passeu un bon Nadal i gaudiu cada minut amb la vostra família i companys de vida. No us oblideu de donar gràcies per petits detalls a la gent que estimeu i a la que no també.
El meu propòsit per aquest canvi de dècada (2020) és gaudir dels petits moments.
Espero que tots vosaltres pugueu complir els vostres desitjos per aquest any vinent.
Bon Nadal!

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom!
Desitjo que en aquest proper any 2020, es prenguin mesures contra el canvi climàtic ja que és molt seriós. També m'agradaria erradicar la pobresa i la fam mundial. A nivell personal, m'agradaria viure moltes noves experiències, gaudir del hoquei i sobretot ser feliç, viure la vida i cada moment com si fos l'últim sense preocupar-me per el que vindrà després.
Espero que es compleixin tots els desitjos de tothom i que passeu unes bones festes!

Laia Xin Mercadé Pelfort

Anònim ha dit...

Us desitjo que aquest Nadal pugueu gaudir de tot allò que us fa ser feliços.
Intenteu fer bones accions, que beneficiïn a tots aquells que us aprecieu. Més endavant, vosaltres també rebreu allò que heu donat.
No penseu en els regals materials; el Nadal és un temps per estar rodejat de bona gent i felicitat; els regals només ocupen un espai en el món, les persones ocupen un lloc en el teu cor.
I sobretot, que us surti del cor tot allò que feu.

MOLT BONES FESTES!!!!

Espero que la felicitat us acompanyi dia a dia!

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom!

Espero que tots gaudiu d'aquests moments màgics en família i amics. Desitjo que tothom gaudeixi d'una família, i d'algú que de veritat l'estima i que així, no se senti sol. Espero que tothom pugui aconseguir les seves metes i propòsits per aquest any nou. El meu propòsit es troba el que de veritat m'agrada, i poder gaudir al màxim de la vida, i de la gent que més m'estimo. A més, espero poder evolucionar tant com en l'àmbit acadèmic, però sobretot, fer una evolució personal.

Molt Bon Nadal i feliç any nou 2020!!!

Marta

Anònim ha dit...

Bon Nadal i bones festes a tothom!
Espero que gaudiu molt d'aquest temps en família i amb els amics i que esteu amb aquells que us estimen. Que tingueu una bona salut i felicitat! I sobretot aprofiteu al màxim aquestes festes per crear i rememorar records inoblidables.

Bon any nou 2020!
ANIRA LUCENA JIMENEZ

Anònim ha dit...

Espero que tothom, petits i grans, homes i dones, tinguin unes bones festes. Desitjo que aquest any nou ens porti molta felicitat i salut a tots nosaltres, i que les coses dolentes que han passat al 2019 es solucionin i es curin les nostres ferides.

Riu, balla, somriu, crida, salta, passa temps amb els que realment mereixen la pena, gaudeix del Nadal que és inigualable i només passa una vegada a l'any.

Bon Nadal i feliç any nou! <3 :)

Anònim ha dit...

Bon Nadal i bones festes a tothom!
Sincerament, desitjo que totes les persones gaudeixin d'aquest temps tan especial amb les persones que més estimen, oblidar les penes, mals records i començar l'any nou amb nous propòsits i desitjos.
Cal recordar que, per arribar a la felicitat, no necessàriament hem de rebre coses materials.
Iona-Zhen Maturana

Anònim ha dit...

Felices festes a tothom!
Espero de tot cor que passeu un bon Nadal i gaudiu cada minut amb la vostra família i companys de vida. No us oblideu de donar gràcies per petits detalls a la gent que estimeu i a la que no també.
El meu propòsit per aquest canvi de dècada (2020) és gaudir dels petits moments.
Espero que tots vosaltres pugueu complir els vostres desitjos per aquest any vinent.
Bon Nadal
Atentament,
Jana Uix

Anònim ha dit...

El Nadal és un temps per passar amb la gent que més estimes, i realment espero que sigui així per a tothom, per altre, desitjo de tot cor que tots els propòsits i desitjos de l'any 2020 es compleixin i tanmateix aquest any sigui molt millor o bé igual que aquest 2019.
Per tant només em falta desitjar-vos un BON NADAL i UN FELIÇ 2020

Anna Pacheco

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom.
Nadal és un temps per estar en família, amics, una època magnífica. On tot és alegria, estima i solidaritat.
Que aquest Nadal tots els infants puguin obrir paquets. Que aquest any nou hi hagi pau, que tots els infants tinguin un sostre i igualtat.
On per molts, no són els regals sinó estar amb la família, que tots tinguin salut.

SARA VICH

Anònim ha dit...

Per aquest Nadal desitjo que hom pugui estar amb les persones que estima realment i conviure inoblidables moments amb dita gent. El Nadal és un moment per estar amb la família, amics , parella...
Els éssers que volen fer un o més canvi/s en les seves vides poden fer-lo/s ja que és un nou any i apart també, el final d'una dècada immemorial.
El meu propòsit d'any nou és assolir metes/ reptes.
Esperó també que pugueu gaudir de les millors festes!

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!!

Pilar.

Anònim ha dit...

Ara que ve el Nadal i és època de celebracions, desitjo que tothom pugui estar en la família i amb aquells a qui realment estima. Epero que aquest any nou sigui un avanç per la humanitat, que s'acabin les guerres, que es trobin cures per les maleties...
Així que us desitjo un BON NADAL i un FELIÇ ANY NOU!!!

Pau Solé

Unknown ha dit...

Primer de tot destijar BON NADAL i BON ANY NOU!a tothom. Aquestes festes són uns dies per passar amb la gent que estimem i passar bons moments amb família.

El meu desitx per aquestes festes és que tothom tingui salut sobretot a les persones mes properes al meu enotr i especialment a la famíla.

BON NADAL I FELIÇ ANY 2020!!!

Anònim ha dit...

Espero que aquest 2020 sigui un millor any per a tothom. Que tothom pugui passar molt temps amb la seva família i que estiguin molts més anys amb nosaltres. Que hi hagi salut a tot el nostre entorn i que tots puguin complir els seus objectius personals i acadèmics en aquest 2020.

Bones festes!! :D CLAUDIA MORALES