Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dijous, 21 d’abril del 2011

139- Llibres de ciència per Sant Jordi 2011

El portal recerca en acció  i l'ACCC amb motiu de la diada de Sant Jordi ens presenten una llista de llibres sobre ciència i divulgació científica de recent publicació.



Aquestes propostes ens poden servir per trobar el llibre que volem regalar a les persones que tenen una inquietud científica.



Els lectors del bloc adn-dna i els consultors de l’aula virtual de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden suggerir, en l’apartat de comentaris d’aquest post, aquells llibres que considerin puguin ser d’interès en el camp de la ciència.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a llibres divulgatius de ciència són molts recomenables els següents:

De Valentín Fuster: "La ciència de la salut" tracta sobre com portar una vida sana, però concretament de com prevenir malalties cardiovasculars i l'actitud que s'ha de presentar davant d'aquestes.

De Brian Green "El teixit del cosmós" tracta d'una manera relativament entenadora (s'ha de tenir un nivell elemetal) l'astrofísica i els temes més actuals o de més interés.

Del Stephen Hawking "Brevíssima història del temps" és un relat que explica la magnitud del temps des d'una perspectiva física i la teoria de la relativitat.

De l'Eduard Punset "L'ànima està en el cervell" sobre psicologia i neurologia, també molt divulgatiu.

I altres llibres, però que són de ciència-ficció, és la Saga de "la Fundació" d'Isaac Asimov.

Vero Torras
2n BAT B

Anònim ha dit...

Bones recomanacions i, encara que ja hagi passat Sant Jordi, qualsevol dia és un bon dia per llegir un bon llibre.