Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dilluns, 9 d’abril del 2012

201- Biocat, impulsant les biociències

 
Biocat és l’entitat que coordina i promou la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques innovadores a Catalunya, és a dir, la BioRegió de Catalunya. La seva missió és dinamitzar tots els agents que actuen en aquest àmbit i les seves iniciatives, per tal de configurar un entorn amb un sistema potent de recerca, una transferència de coneixement activa, i un teixit empresarial emprenedor que esdevingui motor econòmic del país i contribueixi al benestar de la societat. Per ampliar informació entra en la web de biocat

En aquestes dates de curs acadèmic, els alumnes de batxillerat es plantegen la tria dels seus estudis universitaris. Les propostes en el camp de les biociències són cada vegada més àmplies, fins a generar certa dificultat diferenciar les titulacions universitàries: biotecnologia, biomedicina,... La lectura del següent article de Montserrat Vendrell ens pot ajudar a entendre què signifiquen en l'actualitat aquests estudis a la vegada que ens orienta sobre les sortides professionals posteriors.
 
En l'aula virtual adn-dna.net es poden consultar recursos per ajudar  en l'orientació professional i conèixer aspectes de la biotecnologia:
 
Curs O01-Informació acadèmica: tècniques d'estudi, selectivittat,...
               Tema-1 Tècniques d'estudi
               Tema-3 Proves selectivitat
               Tema-4 Informació notes de tall per accés a la Universitat
 
Curs B13- Biotecnologia
               Tema-1 Recursos generals sobre biotecnologia 
               Tema-2 Organismes transgènics
 
Els lectors del bloc adn-dna i usuaris de l'aula virtual adn-dna.net poden suggerir, en l'apartat de comentaris d'aquest post, altres enllaços relacionats amb els estudis sobre biociències. També poden fer arribar els seus comentaris alumnes que estan cursant aquests estudis actualment.