Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

divendres, 17 d’abril del 2015

440 - Portes obertes a l'Institut de Recerca Biomèdica - IRB de Barcelona


Dissabte 18 abril l’IRB Barcelona obre les seves portes per acollir els visitants de totes les edats que vulguin descobrir com funciona la ciència de prop, què fan els nostres científics i per què no només la recerca científica és important pel desenvolupament de la societat, sinó que també mola!


Els alumnes interessats a participar en aquesta activitat poden consultar el post 364 d'aquest blog adn-dna on s'explica la proposta de treball a realitzar.

 Termini per publicar comentaris diumenge 3 de maig de 2015 a les 22:00h 

Només seran publicades i avaluades les respostes incorporades a l'apartat de comentaris d'aquest blog adn-dna seguint els criteris indicats en el post 341

Consulta la relació de recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net.

En el lateral d'aquest blog hi ha l'enllaç per subscriure´s per email al blog adn-dna i també et pots subscriure al canal adn-dna.net a Youtube.  

1 comentari:

Unknown ha dit...

El dia 18 d'abril,vaig assistir al Institut de Recerca de Biomèdica on s'havien organitzat aquell mateix dia unes quantes activitats i conferències obertes a tot el públic. Jo vaig assistir de tres conferències molt interessants només a una que parlava de la diabetis i m'interessava molt ja que influeix a la nostra alimentació diària i per tant ens toca molt d'aprop.Van parlar dels dos tipus de diabetis que existeixen i els efectes en les generacions futures entre d'altres coses.
Després molt amablement ens van fer una visita guiada pels laboratoris i ens van explicar a que s'especialitzava cadascun. Un dels temes que va sorgir fou el del càncer i com es produia, com el podiem identificar en diverses espècies i amb les espècies que treballaven al laboratori amb les seves raons de pes.
També vam entrar una mica en termes de bioquímica, i vam anar a un laboratori on ens van deixar dur a terme nosaltres mateixos una pràctica de laboratori per identificar l' ADN.
Per acabar vam visitar una petita fira amb diversos multisectors ambientats en la biologia i les seves branques en les quals també hi havia espais d' entreteniment de més petits a més grans.