Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dilluns, 28 de setembre del 2015

469 - Portes obertes al PRBB de Barcelona, dissabte 3 d'octubre de 2015

Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona

Tot de forma gratuïta i per a tota la família. No hi falteu!

Com cada any el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona obre les seves portes al públic el primer dissabte d’octubre. Els científics i tot el personal dels centres del PRBB us explicarem què fem, com ho fem i on ho fem.

Jugarem amb la ciència, xerrarem dels projectes en els que treballem, us ensenyarem els nostres laboratoris i els equips que fem servir, passejarem per l’edifici i us oferirem tallers, experiments i activitats.

Podreu visitar l’edifici docent del Campus Universitari Mar, ubicat al costat del PRBB i participar en tallers i activitats per descobrir com es formen els professionals sanitaris i científics. Acabarem la jornada amb un interessant cafè científic.



Cal consultar el programa d'activitats i horaris de la jornada. Per facilitar la reserva de places es pot fer la inscripció online per les visites guiades al PRBB  a l'horari que ens interessi.

En aquest blog adn-dna es pot consultar informació sobre edicions anteriors i els comentaris d'alumnes que hi han participat en els següents enllaços: PRBB-2013 , PRBB-2012 , PRBB-2011 , PRBB-2010

Podem veure el video de la visita realitzada el 2014 pels alumnes de biologia de batxillerat i de biologia i geologia de 4t ESO en l'aula virtual adn-dna.net 2.7  en el Curs VC02 - "Viure la ciència"

Els lectors del blog adn-dna i usuaris dels recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden incorporar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, la valoració de l'activitat realitzada i l'enllaç al video de la visita penjat al canal de YouTube personal.

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Video de la visita al PRBB fet per Sara Pérez i Anna Gómez.
https://www.youtube.com/watch?v=HaDh7lCI9Ik