Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dissabte, 24 de març del 2012

197- Les il·lusions del cervell al Museu Blau de Barcelona

Museu de ciències naturals de Barcelona
Com a celebració del primer aniversari del Museu Blau, que va obrir les seves portes el 27 de març de 2011, el 25 de març gaudirem de la Fira de les ciències amb el títol “Les il·lusions del cervell”, al Museu Blau.

La fira pretén atreure un públic ampli i heterogeni amb diversos experiments científics i lúdics relacionats amb la percepció. L’objectiu és doble: d’una banda fomentar vocacions científiques entre escolars i d’altra, impulsar la inquietud pels darrers avenços en el coneixement del cervell.

Aquesta proposta, basada en els mecanismes de percepció, alterna diversos experiments i demostracions en directe, a càrrec d’estudiants de doctorat i de màster de centres de recerca com el Centre de Regulació Genòmica de Barcelona, l'Event Lab i l'Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS). 
Els experiments i demostracions es poden consultar en la web del Museu Blau.



En l'aula virtual adn-dna.net es pot consultar propostes per fomentar la vocació científica i ampliar coneixements  sobre el cervell en:

Curs VC01- Vocació científica  - 1
              
Curs   B10- El cos humá: anatomia i fisiologia
                 Tema-6 Sistema nerviós

En el canal adn-dna.net a YouTube es poden veure altres videos relacionats amb el sistema nerviós. Dins aquest mateix bloc adn-dna es poden consultar altres posts sobre neurociències.

Els lectors del bloc adn-dna i usuaris de l'aula virtual adn-dna.net poden suggerir, en l'apartat de comentaris d'aquest post, altres activitats destinades a fomentar la vocació científica.