Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dijous, 31 de maig del 2012

213- Jane Goodall a CosmoCaixa - Barcelona

Jane Goodall
Jane Goodall, la cèlebre primatòloga anglesa i Missatgera de la Pau de Nacions Unides, ha compartit a CosmoCaixa Barcelona la seva valuosa experiència de vida amb més de 500 persones. El seu serè testimoni, fruit de més de 50 anys estudiant als ximpanzés i lluitant per la seva conservació, és una crida a l'esperança pel futur de la Terra i els éssers que l'habitem.

En aquesta conferència, la Dra Goodall fa un repàs de la seva carrera, des de la primera expedició a la Reserva de Gombe el 1960, fins els esforços per implicar les comunitats locals en la protecció del seu medi ambient. Tot i que al llarg d'aquests anys ha vist desaparèixer molts dels boscos i animals que lluita per protegir, el seu missatge és positiu: junts, podem canviar el món.

Avui dia, milers de persones a tot el món s'han unit als esforços de l'Institut Jane Goodall per la protecció dels ximpanzés, els seus hàbitats i les persones que hi habiten.

Jane Goodall transmet molt més que un missatge sobre la conservació del Planeta: transmet amor per la vida, passió pel seu treball i una contagiosa il·lusió. Ningú queda indiferent després d'escoltar aquesta impressionant conferència.

Font: lacaixaTVcat



Aquest video s'incorpora a  l'aula virtual adn-dna.net  on es pot ampliar informació sobre recursos per estimular la vocació científica en:

                              Curs VC01- Vocació científica 
                         Tema-1 "Jocs" de ciència 
                         Tema-2 Divulgació científica
                         Tema-3 Laboratoris virtuals
                         Tema-4 Científiques i científics

Els lectors del blocs adn-dna, biologia i naturalesa i usuaris de l'aula virtual adn-dna.net poden suggerir, en l'apartat de comentaris d'aquest post, altres informacions que facilitin estimular la vocació científica.