Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dimecres, 12 de novembre del 2014

402- Dissecció d'un peix i activitat voluntària relacionada


Els alumnes de biologia i geologia de 4t ESO han iniciat les activitats pràctiques de laboratori amb la dissecció d'un peix, continuant les disseccions iniciades en cursos anteriors. Es pot consultar informació sobre la pràctica en l'aula virtual adn-dna.net:

Aula virtual adn-dna.net

Categoria: PRÀCTIQUES DE LABORATORI
Curs: P03 - Diseccions
Pràctica-5 Dissecció d'un peix





Com activitat voluntària, relacionada amb aquesta pràctica, dos grups d'alumnes han realitzat un video sobre la dissecció d'un verat. Cada grup incorpora les seves produccions audioviduals al  canal propi de Youtube. Aquests videos es poden veure a l'aula virtual adn-dna.net 2.7 en:

Aula virtual adn-dna.net 2.7

Categoria: VOCACIÓ CIENTÍFICA 
Curs: VC02- "Viure" la ciència 
Tema- 3 Activitats curs 2014-15
Activitats:
03_01 Dissecció d'un verat
03_02 Dissecció d'un verat


Els alumnes i lectors d'aquest blog adn-dna poden fer una valoració del contingut d'aquests videos en l'apartat de comentaris d'aquest post.

Només seran publicades i avaluades les respostes incorporades a l'apartat de comentaris d'aquest blog adn-dna seguint els criteris indicats en el post 341.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola.
Som la Clàudia Knudsen, l'Ainoa Agüera, la Maria Enrique i l'Anna Gómez, i en aquest missatge adjuntem el link de la nostra dissecció del verat.
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=JoVsdMwMeBo

Esperem que us agradi.