Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dimarts, 17 de març de 2015

431 - Selectivitat 2015: posa't a prova


Posa't a prova és una oferta educativa de tests interactius amb qüestions de diferents matèries de les PAU, per incentivar l'estudi i l'autoavaluació. Per conèixer el funcionament de l'aplicació, consulteu l'apartat d'ajuda.

Posa’t a prova ofereix preguntes tipus test per a estimular l'estudi i verificar el grau de preparació. Aquest recurs està actualitzat a l'aula virtual adn-dna.net 2.7 en:

Aula virtual adn-dna.net 2.7
Categoria:
ORIENTACIÓ ACADÈMICA I PROFESSIONAL
Tema - 4 Proves de selectivitat
Recurs nº 2 Test posa't a prova 2015Els lectors del blog adn-dna i usuaris de l'aula virtual de ciencies de la naturalesa adn-dna.net poden incorporar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, altres informacións i recursos per preparar les proves de selectivitat.

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.

En el lateral d'aquest blog hi ha l'enllaç per subscriure´s per email al blog adn-dna i també et pots subscriure al canal adn-dna.net a Youtube.   

Cap comentari: