Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dimarts, 3 de març del 2015

428 - Conferència sobre la malaltia de Kennedy

Xavier Salvatella                            Ciència d'avui per la medicina del demà

Malaltia de Kennedy, exemple de noves aproximacions de recerca útils


La recerca innovadora, bàsica i de frontera ofereix un gran potencial per adaptar el coneixement obtingut al laboratori en biologia cel·lular i molecular i proposar tractaments i teràpies futures que podrien ser d’utilitat per a malalties minoritàries. Aquest és el cas de la Malaltia de Kennedy, una patologia neurodegenerativa hereditària que només afecta els homes i que es manifesta a partir dels 25 anys.

Sobre la recerca en aquest camp versarà la conferència de Xavier Salvatella, de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona- IRB , en:

Centre de Cultura Contemporània

Data: Divendres 6 de març de 2015

Hora: 19:00 h.       Entrada lliure 


Una activitat per fomentar la "vocació científica" és l'assistència a conferències sobre temes d'actualitat que puguin ser d'interès. 

Activitat proposada:

En l'apartat de comentaris d'aquest post, es podran incorporar els resums del contingut de la conferència que es considerin més interessants i l'enllaç a una fotografia o video penjat a internet com a prova de l'assistència a l'acte.

Termini per publicar comentaris diumenge 8 de març de 2015 a les 22:00h 

En el lateral d'aquest blog hi ha l'enllaç per subscriure´s per email al blog adn-dna i també et pots subscriure al canal adn-dna.net a Youtube.  

Només seran publicades i avaluades les respostes incorporades a l'apartat de comentaris d'aquest blog adn-dna seguint els criteris indicats en el post 341