Entrada destacada

604 - Neuroeducación: aprender ciencia a través de juegos en adn-dna.net

Aula virtual adn-dna.net "El aprendizaje es experiencia, todo lo demás, es información"      Albert Einstein Una form...

dilluns, 16 de novembre de 2015

483 - Setmana de la Ciència 2015Del 13 al 22 de novembre se celebrarà a Catalunya 
la 20a Setmana de la Ciència.

Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són la llum i els sòls amb motiu de la celebració, aquest 2015, de l’Any Internacional de la Llum i de les Tecnologies basades en la Llum i de l’Any Internacional dels Sòls.

En l'aula virtual adn-dna.net 2.7 podem consultar diferents enllaços sobre les activitats de divulgació científica, que es desenvoluparan entorn la Setmana de la Ciència 2015, en:

Categoria: VOCACIÓ CIENTÍFICA

Curs VC01 - Vocació científica - 1Els lectors del blog adn-dna i usuaris dels recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden incorporar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, videos i comentaris sobre la seva participació en la Setmana de la Ciència.
També es poden proposar enllaços a altres activitats que seran incorporats a l'aula virtual.

Per seguir les actualitzacions d'aquest blog adn-dna, els recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net i notícies d'actualitat científica, ara també es pot fer a través de Twitter : adn-dnanet i #adndnanet

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.