Entrada destacada

604 - Neuroeducación: aprender ciencia a través de juegos en adn-dna.net

Aula virtual adn-dna.net "El aprendizaje es experiencia, todo lo demás, es información"      Albert Einstein Una form...

diumenge, 29 de novembre de 2015

487 - Biologia humana: aparell circulatoriA continuació es relacionen els recursos per treballar l'aparell circulatori en biologia humana incorporats a l'aula virtual adn-dna.net 2.7.

Categoria: BIOLOGIA
Tema - 4 Aparell circulatori

Tema - 4 Aparell circulatori

Els alumnes que realitzen presentacions sobre aquest tema les penjaran a slideshare i inclouran l'enllaç a la seva presentació en un comentari d'aquest post.

Els lectors del blog adn-dna i usuaris dels recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net poden incorporar, en l'apartat de comentaris d'aquest post, altres enllaços relacionats amb l'aparell circulatori que podran ser incorporats a l'aula virtual adn-dna.net 2.7.


Per seguir les actualitzacions d'aquest blog adn-dna, els recursos de ciències de la naturalesa adn-dna.net i notícies d'actualitat científica, ara també es pot fer a través de Twitter : adn-dnanet i #adndnanet

Per participar a l'apartat de comentaris dels posts d'aquest blog adn-dna  cal seguir les instruccions indicades en el post 341.

3 comentaris:

Pau Rubinart Bosch ha dit...

correcció del vídeo de dissecció de l'estómac
https://www.youtube.com/watch?v=6wfW-YEZbRI

Núria Casadesús ha dit...

https://www.youtube.com/watch?v=9kwTxU1QIu0&feature=youtu.be

Núria Casadesús ha dit...

https://www.youtube.com/watch?v=9kwTxU1QIu0&feature=youtu.be