Entrada destacada

638 - Accés a tots els recursos de ciències adn-dna.net

Recursos adn-dna.net En la següent web trobaràs l'accés a tots els recursos de ciències de la naturalesa: adn-dna.net . ...

dilluns, 2 d’abril del 2012

200- Posa't a prova ... selectivitat 2012


El Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, per tal d’ajudar als estudiants a preparar-se per superar les PAU (o proves de Selectivitat), publica una aplicació interactiva anomenada Posa’t a prova, i que conté una sèrie de preguntes de tipus test de totes les matèries de les quals es poden examinar en aquestes proves. Només cal triar una matèria del desplegable i, tot seguit, apareixeran una sèrie de qüestions sobre la matèria triada a les que es pot anar contestant i, posteriorment, es poden saber els resultats obtinguts.

Aquest any, i un cop s’estigui fent el test d’una matèria en concret, apareix a la part superior dreta de la pantalla un enllaç ( amb un signe d'interrogació) i, al prémer-lo, s’obrirà una finestra nova amb les titulacions en què aquesta matèria pondera i com ho fa (si per 0,1 o per 0,2).

En l'aula virtual adn-dna.net es poden consultar recursos per ajudar a preparar les proves de selectivitat en:
 
Curs O01-Informació acadèmica: tècniques d'estudi, selectivittat,...
              Tema-1 Tècniques d'estudi
              Tema-3 Proves selectivitat
              Tema-4 Informació notes de tall per accés a la Universitat
 
En aquest bloc podem consultar posts anteriors relacionats amb la preparació de la selectivitat i les notes de tall.

Els lectors del bloc adn-dna i usuaris de l'aula virtual adn-dna.net poden suggerir, en l'apartat de comentaris d'aquest post, altres enllaços relacionats amb la prova d'accés a la Universitat.